Pazartesi, Ekim 10, 2016

0 Faizli Kredi Veren Bankalar 2017

0 Faizli Kredi Veren Bankalar 2017
Bankalardan ihtiyaçlarımız veya zor durumlarımız için kredi almak günümüzde artık herkesin sıklıkla başvurduğu bir durum. Artık birbirimizden borç para almıyor bunun yerine bankaların kredi seçeneklerine başvuruyoruz. Tabii ki birçok banka bize ihtiyacımız olan krediyi belirli faiz oranlarıyla sunuyor. Eğer hem ihtiyacınızı karşılamak istiyor hem de faiz ödemek istemiyorsanız yapacağınız şey size gereken krediyi; 0 faizli kredi veren bankalar aracılığıyla almaktır. Büyük çoğunluğu katılım bankası olan bu bankalar ihtiyacınız olanı sizin için alır ve belli kar paylarıyla size satar. Hem ihtiyacınızı karşılar hem de faiz ödememiş olursunuz.

Bu şekilde kredi alabileceğiniz bankalar;
        Ablara Türk Katılım Bankası
        Kuveyt Türk Katılım Bankası
        Türkiye Finans Katılım Bankası
        Vakıf Katılım
        Ziraat Katılım

Vakıf katılım ve ziraat katılım kendi bankalarından tamamen bağımsız İslami prensiplerle çalışırlar. Öyle ki onlarda yine ihtiyacınız olanı alırlar ve belirli kar paylarını üzerine koymak suretiyle size satarlar. Uygun kar payları, 48 aya varan vade seçenekleri ve müşterilerine özel ödeme koşulları ile 0 faizli kredi veren bu bankalar herkesimin dikkatini çekmekte ve herkesin ihtiyacına cevap vermektedirler.

Etiketler: 0 Faizli Kredi, 0 Faizli Kredi,2017, 0 faizli kredi verenler, 0 faizli kredi verenler 2017, 0 faizli kredi veren bankalar, 0 faizli kredi veren bankalar 2017, 0 faizli kredi veren bankalar hangileri, 0 faizli kredi veren bankalar hangileri 2017

Salı, Ekim 04, 2016

Para Yönetirken Nasıl Vakit Kazanabilirsiniz?

Kazandığınız paranın ne şekilde nereye harcanacağını bilmek gelecekle ilgili endişelerinizi azaltan, birikim ve yatırım yapmanıza imkan sağlayan etkenlerin başında gelir.

Aylık Bütçenizi Oluşturun

Yaptığınız harcamaların alışkanlıklarınızı doğru analiz ederek bütçenizi ona göre hazırlanmanız gerekir. Finansal olarak daha karışık ve dalgalı bir durumunuz varsa ve aylık bütçenizi sene bazında raporlamada karışıklık yaşıyorsanız, her ay başında o ay için de bütçe değerlendirmesi yapabilirsiniz.

Günlük Kontrollerinizi Yapın

Günlük olarak çok kısa vakit ayırarak bir mali durum, yakın dönemdeki gelecek ve gidecek miktarları değerlendirme işlemi size hem maddi olarak hemde düşünce olarak rahatlık sağlayacaktır ve bu durum size çok daha fazlasını kazandıracaktır.


Belirli Temel Ödemelerinizi Otomatik Olarak Yapın

Evinizin Faturaları Cep Telefonu, İnternet , Gibi Faturaları yatırmak için ekstradan bir enerji harcamayın, yada acaba yatırdım mı diyerek kendinizi düşünceler arasında kaybetmeyin

Kredi Kartınızda Limit Olsa Bile Önceliğiniz Nakit Olsun

Kredi kartı ile yapılan alışveriş ne kadar keyifli ve avantajlı gibi gözüksede gereğinden fazla harcamaya ve borçlanmaya neden olabilir bu sebeple kredi kartı yerine nakiti tercih edersek daha iyi olucaktır.

Peşinatsız Araba Kredisi Veren Bankalar 2017

Peşinatsız Araba Kredisi Veren Bankalar 2017

Günümüzde otomobil sahibi olmak bir zorunluluk haline geldi. Yetersiz toplu taşıma olanakları ve seyahat zorunluluğu taşıtları bir lüks olmaktan çıkarıp mecburiyet konumuna soktu. Fakat araba satın almak da oldukça maliyetli. Özellikle dövizdeki yükselmelerin ardından otomobil firmaları araçların satış fiyatlarını hızla yükseltebiliyor. Bu tarz durumlarda elinde nakit para olmayanlar için peşinatsız araba kredisi veren bankalar büyük bir yardımcı.

Anlaşmalı Firma ve Bankalar

Sıfır bir otomobil almak istediğinizde peşinatsız kredi çekebilmek için satın aldığınız otomobil firmasının anlaşmalı bir bankası veya finans kurumu olup olmadığını öğrenmek oldukça işinize yarayacaktır. Anlaşmalı finans kurumları kimlik numaranız ile kredi notunuzu sorgular ve gerektiğinde tamamına kredi kullanarak otomobil sahibi olmanızı sağlar.

Bankalardan taşıt kredisi kullanmak istediğinizde ise satın almak istediğiniz sıfır veya ikinci el aracın toplam tutarının %75’i banka tarafından karşılanmakta, %25’lik kısmı ise peşinat olarak alıcı tarafından ödenmek zorundadır. Bu nedenle bankalar araç alım işleminde tutarın tamamını karşılamazlar. Araç bedeli ise kasko değerlerine göre hesaplandığından bu konuda ekstra bir işlem yapma şansınız da bulunmamaktadır.

Pazartesi, Ekim 03, 2016

Tamamına Ev Kredisi Veren Bankalar

Tamamına Ev Kredisi Veren Bankalar 

Konut kredilerinde satın almak istediğiniz konutun toplam satış bedelinin belirli bir oranına kredi kullanmanız mümkündür. Bu oran genelde %75 olarak ifade edilmektedir. Bu nedenle bir ev satın almak istediğinizde evin tamamına kredi kullanmak ancak belirli alternatif metotlar ile mümkün olabilmektedir. Tamamına ev kredisi veren bankalar bunu gayri resmi çeşitli metotlar ile yapabilmektedir.

Ev Satış Bedelini Daha Yüksek Beyan Etmek: bu işlemi bankanın anlaşmalı olduğu ekspertiz gerçekleştirmektedir. Ancak hangi bankanın hangi ekspertiz ile çalıştığını genelde bireyler bilemez. Bu nedenle genelde bu konularda bilgi sahibi olan emlakçılar ve komisyoncular devreye girerek hangi bankadan kredi çektiğinizde size yardımcı olabileceklerini belirtirler. Tabi bu durumda aracı kişilere de bir miktar ödeme yapmanız gerekmektedir.

İki ayrı kredi kullanmak: Bankadan konut kredisi çekmeden önce tüketici kredisi de çekerek satın almayı planladığınız evin peşinat tutarını alabilirsiniz. Eğer peşinat olarak çekmek istediğiniz rakam yüksek bir değerse bu kredi için de bir ipotek vermeniz gerekebilir. Bu nedenle satın alacağınız ev de, mevcut başka bir tapulu mülkünüz de ipotekli olmuş olacaktır.
Tamamına ev kredisi alma işlemi bankalar için biraz çelişkili bir işlem olduğu için şu banka veriyor dememiz mümkün değil. Ama eğer biraz uğraşmayı göz önüne alırsanız bu konuda net bir sonuca ulaşmanız mümkün.

Rast gele yazılar

karışık yazılar