Pazartesi, Kasım 07, 2016

Yatırımlarınızı Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

Yatırım Seçeneklerinizi Yeteri Kadar Değerlendirdiniz Mi ?

İnsanlar bazı ihtiyaçlarından kısarak tasarruf yapmayı bu dönemlerde ihtiyaç olarak görüyor. Birikim yaptıktan sonra sabit işinin yanı sıra ek yatırım planlarının hayalini kurarak para biriktirmeye devam ediyorlar. Paranın olduğu her yerde bir yatırım aracı vardır. Lakin insanlar kaybetme ihtimalinin daha az olduğu ve kar oranının en yüksek olduğu yatırım araçlarına yönelmeyi istiyor. Bu korku ve isteğin verdiği heyecanla hangi seçeneğe yatırım yapabileceği konusunda kararsız kalıyor. Yatırım yapmayı kesin olarak kararlaştırdıysanız artık alternatifler arasında düşünme zamanınız gelmiş demektir.

Hangi Alana Yatırım Yapacağınızı Bilmiyor musunuz?


Kendinizi yakın bulduğunuz yatırım seçeneklerini listeleyerek elemelere başlayabilirsiniz. Sizin için hangi yatırımın daha karlı ve mantıklı olacağına karar vermeniz gerekiyor. Karar vermekten daha ileriye yatırım alanıyla ilgili detaylı araştırmalar yapmanız yararınıza olacaktır. Her yatırımcı adayının aklında 2 soru olmalıdır. Kaç para yatırmayı düşünüyorsunuz ve bu paradan ne kadar kar oranı bekliyorsunuz? Diğer soru ise yatırımda risk alacak mısınız yoksa riski az olan bir işe mi girmek istiyorsunuz? . Riski az bulunan yatırımlar genelde daha az miktarda kazandırır, riski yüksek yatırımların getirisi ile bazen devasa olabiliyor. Bu iki soruya net cevabı verdikten sonra yatırıma başlamanızı tavsiye ederiz.

Etiketler:yatırım seçeneklerini değerlendirme yöntemleri,yatırım seçeneklerini değerlendirme,hangi alana yatırım yapılmalı,yatırım nasıl yapılmalı,

İş Makinesi Kredisi Veren Bankalar 2017

İş makinesi kredisi veren bankalar

 İş makinesi kredisi veren bankalar tarafınca, yatırım ve makine donanım kredisi makine ve ekipman teknolojilerini yenileme, yeni makine ve ekipman yatırımı yapmak isteyen firmalara finansman desteği verilmektedir. Yatırım ve makine takım kredisinin avantajları ise, finansman desteğinizi tl, döviz kredisi yahut dövize endeksli kredi olarak uygun maliyet pozitif yanlarıyla kullanabilirsiniz. Sabit, eşit taksitli veya firmanızın nakit akışına müsait esnek geri ödeme planıyla ödemenizi 36 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Durağan maliyet avantajı firmanızı ekonomik dalgalanmalara karşı korunmasını sağlayabilirsiniz.

 İş makinesini en kısa zamanda alabilirsiniz 

 İş makinesi almaya karar vermeden önce, yatırım yapmak istediğiniz iş hakkında tafsilatlı bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Bu kapsamda, senelerdir bir iş makinesini kullanıyor olmanız veya herhangi bir firmada iş makinesi operatörü olarak çalışıyor olmanız ehil değildir. Önemli olan almayı organize ettiğiniz iş makinesini kullanarak belirli bir durağan gelir kazanmanıza imkan tanıyacak bir iş planı hazırlamanız ve alacağınız iş makinesinin, piyasada iş bulabilecek seviyede bir iş makinesi olmasıdır. Bu kapsamda, yapmak istediğiniz işe karar vermeden önce iş makinesi almak için Kobi kredilerine başvurmanız gereksizdir. Siz de, iş makinesi almak için bireysel krediler ve şirket olmanız durumunda Kobi kredilerine başvuruda bulunabilir, iş makinesi almak için devlet destekli kredilerden faydalanabilirsiniz

Salı, Kasım 01, 2016

Kimler Kara Listeden Silinecek 2017

2017 kredi sicil affıyla birlikte kara listeden kimler silinecek diye merak eden birçok tüketici bulunmaktadır. 2017 kara listeden kimler silinecek diye bir başlık atarak, bu konuyu açıklığa kavuşturmak istedik ve bunun için bir makale yazdık. Bu yazımızı okuyarak 2017 yılında kara listeden kimlerin silineceğini öğrenebilirsiniz.

2017 Kara Listeden Kimler Silinecek?

2017 kredi sicil affıyla birlikte aşağıdaki şartları yerine getiren vatadandaşlar, kara listeden silinecektir. Bu şartları şu şekilde sıralayabiliriz;

1- 2017 kredi sicil affı için; yasa yürürlüğe girdikten sonra 6 ay içinde borçlarını ödeyen vatandaşlar kara listeden silinecek. Sicil affı devreye girdikten sonra 6 ay içinde borçlarınızı ödememeniz halinde, kara listeden silinmezsiniz.

2- Yukarıdaki ilk şartı yerine getirebilecek ekonomik durumu olmayan vatandaşlar, diğer bir seçenek olarak borç yapılandırma kullanacak. 6 ay içinde borçlarınızı ödeyemeyeceğinizi düşünüyorsanız, ödemeniz gereken borçları yapılandırmanız gerekmektedir. Borçlarını yapılandıran vatandaşların da; kara listeden adı silinecek.

Yukarıdaki iki şartı dikkate alan ve bu şartlara uygun olan tüketiciler, 2017 kredi sicil affından faydalanabilecek, kara listeden silinecek ve tekrar kredi çekebilir bir duruma gelecektir.

Etiketler: 2017 kara listeden kimler silinecek, 2017 kara listeden kimlerin adı silinecek, 2017 kara listeden kimler çıkacak, 2017 kara listeden çıkmak için şartlar, 2017 kara listeden çıkmak için şartlar neler, 2017 kara listeden kimler çıkıyor, 2017 kara listeden çıkacak mıyım, 2017 kara listeden adım silinecek mi

Rast gele yazılar

karışık yazılar