Salı, Ağustos 04, 2015

İhtiyaç Kredisi Veren Uygun Bankalar 2017

İhtiyaç kredisi veren uygun bankalar

Bugünkü yazımızda ihtiyaç kredisi veren uygun bankalar sorunuzu cevaplayacağız, gün geçtikçe oluşturulan yeni bankalar ile bankacılık sektöründe yaşanan rekabette çok miktarda artarken bankaların kendi aralarında bu rekabet en çok tüketicilere yaramaktadır. Türkiye’de banka sayısının sınırlı olduğu dönemlerde kredi onaylaması vermek için bankalar deyim yerindeyse kırk dereden su getirirken günümüzde ise kredi notu yüksek olan kişilere bankalar kredi verebilmek için birbirleri ile yarışmaktadır.

Kolay kredi veren bankalar 

İhtiyaç kredisi veren bankalar arasında ilk sırayı Finansbank almaktadır. Finansbank kredi onayı için aylık gelir belgesi talep etmekte olup bu belgeyi teslim eden kişilere çok daha kolay bir şekilde kredi onayı vermektedir. Yine yeni bankalar arasında yer edinen Odeabank ile Şekerbank ihtiyaç kredisi başvurularında daha rahat bir şekilde kredilerin onaylanmasını sağlamaktadır.

Banka sayılarının artması ile birlikte rahat kredi veren bankalar 2016 senesinde artış göstermekle birlikte tekrar de kara listedeyken kredi almak ne yazık ki olası değildir. Doğrusu en kolay kredi veren bankalar dahi ne yazık ki kredi onayı mevzusunda negatif karar vermekte olup bu bankaların tek sağladığı kolaylık kredi notu düşük kişilere kredi vermesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar