Pazartesi, Aralık 07, 2015

7 Yaş Kredisi Veren Bankalar 2017

7 YAŞ ARAÇ KREDİSİ VEREN BANKALAR 2017

Araç sahibi olmak isteyen insanların büyük bir kısmı bankaların sunduğu taşıt ve araç kredileri ile kolaylıkla istedikleri araçlara sahip olma imkânını yakalayabiliyorlar. Düne kadar bankalar sadece otomobil bayilerinden sıfır model araçlara kredi vermekteydi.
Ama sıfır araç almak istemeyen, bütçesine fazla gelen, bayi dışında ikinci el araba almak isteyen insanların çoğalmasıyla artık bankalar sıfır olmayan ikinci el araçlar için de kredi seçeneklerini sunmaya başladı.

10 yaşa kadar araç kredisi verebilen bankalar bu kredileri kullanmak isteyen müşterilerinin kredi kullanım koşullarını yerine getirdikleri taktirde avantajlı geri ödeme seçeneklerinden yararlanmalarını sağlamaktadır.

7 yaş araç kredisi veren bankalar arasında Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası gibi büyük bankalar da yer almakta. 48 aya kadar çıkabilen vade seçenekleri gayet rahat ödeme kolaylığı sağlamakta.

Kredi kullanım koşulları

İlk olarak araç kredisi kullanmak isteyen kişilerin 18 yaşından büyük yani reşit kimseler olması gerekmektedir. Statülerine göre gelir durumlarını gösteren belgeler ve sahip olmak istedikleri aracın ruhsatıyla seçmiş oldukları bankalara başvurarak bu kredileri kullanma yoluna gidebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar