Cumartesi, Mart 24, 2018

Finansal Ticaret



Finansal ticaret hem genel hem de çok özel bir terimdir. Temel fikir, bir şeyin sahipliğini satın almanız ve sonra aynı şeyi bir karı dönüştürme umuduyla satmanızdır.
Kulağa basit geliyor, çünkü kavramsal olarak basit. Ancak, daha sonra sattığınız zaman kar edeceğiniz tam olarak neyi satın almanız gerektiğini tam olarak anlamaya çalıştığınızda, karmaşık kısım devreye giriyor.
Neler Yapılabilir?
Çoğu durumda, yeni bir araba satın almak, sürdüğünüz andaki değerinin büyük bir bölümünü kaybettiğini ve kullanılan değerde azalmaya devam ettiğini gösterir.
Ancak, çok çeşitli finansal enstrümanlar söz konusu olduğunda ticaret yapabilirsiniz, günün büyük kısmında günün sonunda olduğundan daha fazla olacaktır.
Ve “gün” kelimesini de tam anlamıyla anlamayın - bir yatırımın kârını bir kaç saniyede ya da birkaç yıl içinde çözebilirsiniz.
Basitçe söylemek gerekirse, ticaret tümüyle sahiplik alışverişi ile ilgilidir ve çevrimiçi işlem yapan insanlar, nakit ve türevler gibi daha geleneksel işlem seçeneklerinden ve ikili opsiyonlardan heyecan verici bir şekilde , satın alabilecekleri ve satabilecekleri finansal araçlar için yüzlerce farklı seçeneğe sahip olacaklar. yeni yaş tüccarlar için modern seçim.
Ne Ticaret Yapmalı?
Çoğu insan bir yatırım portföyünü çeşitlendirmeyi duymuştur, ancak bu emeklilik fonunun ötesinde önemli bir husustur.
Farklı ticaret fırsatlarına ayrılırken göz önünde bulundurmanız gereken ilk şey, piyasaya aşina olmanızdır. Eğer kripto para birimi değişimine dalmış olursanız, Bitcoin ve altcoin ikili işlemleri mükemmel bir anlam ifade eder. Emtia veya hisse senedi ile daha çok ilgileniyorsanız, gidilecek rota bu olacaktır.
Yatırım çıkarlarınızı çeşitlendirmek faydalıdır çünkü kâr şansınızı arttırır. Aynı zamanda, bir yatırımın bir diğeri zayıf bir şekilde yapabildiği gibi, toplam yatırımlarınızı da düzeltebildiği için, genel yatırım sermayenizi sabit tutmaya yardımcı olabilir.
Burada bir çift örnek var:
İkili bir tüccar normalde sabit getiri ödemesiyle çalışır, burada bir “çağrı” veya “koyma” nın doğru şekilde satın alınması, önceden belirlenmiş bir toplam ile sonuçlanır. Ve eğer ikili tüccarın bahsi yanlışsa, kayıp da sabittir. Ancak, gelecekteki bir sözleşme gibi bir yatırımla, kârınız piyasanın tam hareketlerine bağlıdır. Bu, dalgalanmalarına bağlı olarak, minimum veya önemli ölçüde kar veya zarar anlamına gelebilir.
Nereden Başlarım?
Daha başlamadı mı? Sadece bu ilgi düzeyini bile sergileyerek, bütçenizde akıllı ticaret yapma yolunda ilerliyorsunuz.
Ve çevrimiçi ticaretin zevklerinden biri: herkes için erişilebilir!
Nişin ne olduğunu anlamanın ötesinde, yatırımla yakından tanışmak, başarı şansınızı artırmanızı garantilemektedir. Investing.com gibi yerler, yeni ve deneyimli tüccarlar için çok etkileyici bilgiler içeriyor. Bunlar arasında, sadece şimdi devam etmek ve ana sayfanız olarak ayarlamak isteyebileceğiniz çok sezgisel bir Ekonomik Takvim de bulunuyor.
Sonuç
Tüm mevcut bilgilerle başvurulursa. Sadece para kullanarak yatırım yaparsanız kaybetmeyi göze alabiliriz. Ödüller görmek için risk almak istiyorsanız.
Finansal ticaret ile, bir çok şey var. Ama her gün dünya çapında ticaret yapan milyonlarca insan var. Hem bir yaşam biçimi hem de bir hobi olabilir ve bilgisayarlı, fazladan bir parası olan ve bir internet bağlantısına sahip olan herkes buna bakmayı düşünmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar