Salı, Kasım 03, 2015

Ticari Kredi Kartı Nasıl Alınır?

Kişisel olarak yaptığınız harcamalarınıza ek olarak iş hayatınızdaki harcamaları ayırmak için ticari kartlar tercih edilmektedir. Ticari kredi kartı, kişiye sunduğu avantajlı özellikleriyle masraflarınızı daha düzenli şekilde görebilmenizi sağlıyor. Yapılan harcamaları düşürmenize ve paranın değerini arttırmanıza yardımcı oluyor. Böylece tüm para kontrolü size geçmiş oluyor.

Ticari Kredi Kartı Nasıl Alınır?

Ticari kredi kart sahibi olmak için bir bankanın ticari müşterisi olmanız gerekiyor. Yani bankada ticari hesabınız olmalı, yoksa açtırabilmeniz için de size ait bir işletmenizin olması şart. İşletmenin belgelerinde adınız geçiyorsa herhangi bir bankadan ticari hesap açtırmak için talepte bulunabilirsiniz. Açtırdığınız bu hesap ile ticari kredi kartı alabileceğiniz gibi kredi de çekebilirsiniz. Verilen kartın limiti ise bankadaki durumunuza göre belirlenmektedir.

Ticari kart, müşterilerine bazı avantajlar da sunuyor. SSK ödemeleri ve bağ kur ödemelerini gerçekleştirmenize, nakit çekmenize ve taksit yaparak alışveriş yapmanıza imkân tanıyor. Ayrıca aldığınız karta adınızı ve ünvanınızı ekletebilir, daha önce kredi kartını kullandığınız birçok yerde ticari kartınızla ödeme yapabilirsiniz. 

Etiketler:ticari kredi kartı nasıl alınır,ticari kredi kartı alma,ticari kredi kartı ne işe yarar,ticari kredi kartının avantajı nedir,kimlere ticari kredi kartı verilir,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar