Pazartesi, Şubat 01, 2016

Hangi Bankalar Çiftçi Kredisi Veriyor 2017

HANGİ BANKALAR ÇİFTÇİ KREDİSİ VERİYOR

Ülkemizde geçimini çiftçilik yaparak sağlayan birçok çiftçi, çiftçilik faaliyetlerini sürekli hale getirmek,  mevcut imkânlarını geliştirmek ve nakit ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla bankaların kredi hizmetlerinden faydalanma yolunu tercih etmektedir. Çiftçi kredisi hizmeti veren bankalar destek almak isteyen çiftçilere çeşitli olanaklar sunmaktadır.

Çiftçilerimize kredi sağlayan bankaların en başında Ziraat Bankası gelmektedir. Ziraat Bankası neredeyse kurulduğu yıldan bu yana çiftçilere çeşitli kredi hizmetleri sunarak çiftçilerimize ihtiyacı olan desteği vermektedir. Bu kredi hizmetlerinden çiftçiler nakit ihtiyaçlarını giderirlerken aynı zamanda alet, edevat ve ihtiyaç duydukları donanımlarını geliştirmek ya da yenilemek fırsatını bulurlar. Anlaşılacağı üzere çiftçilerimizin ihtiyacı duyabileceği birçok hususta Ziraat Bankası kredi desteği sunmaktadır.

Çiftçiye destek

Çiftçi kredisinin en önemli özelliklerden biri de geri ödeme dönemleridir. Hemen her çiftçi hasat zamanı gelirlerini kazandıkları için bankalar da bu durumu göz önünde bulundurarak çiftçilere ayda bir ödeme ya da hasat zamanı ödeme avantajı sunmaktadır.

Peki, Ziraat Bankası dışında hangi bankalar çiftçi kredisi veriyor?

Ziraat Bankası dışında ülkemizde bulunan bankaların birçoğu çiftçilerimize bu hizmeti vermektedir. Garanti Bankası, Denizbank, TEB, Finansbank gibi bankalardan çiftçilerimiz istedikleri kredi ürünlerini talep edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar