Salı, Mart 08, 2016

İhtiyaç Kredisi Veren Bütün Bankalar 2017

İhtiyaç kredisi veren bütün bankalar

Faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankalar da olsa, piyasadaki bankalar; Merkez Bankası’nın para ve ekonomi politikaları çerçevesinde, finansal yaşama istikamet verirler. Rekabetin bir gereği olarak da, kredi ürünlerinde farklı farklı kampanyalarla çeşitliliğe giderler. İhtiyaç kredisi veren bütün bankalarnasıl bir iktisat politikası izlerse izlesin, elbet ticaretin bir gereği olarak bankaların faizsiz kredi vermesi ancak kredi masraflarındaki minik oynamalarla mümkün olabilir.

2017 senesine gireceğimiz şu günlerde bankalar müşterilerine yeni yeni kredi kampanyaları ile daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir.2017 yılında bankalar üzerinden kolaylıkla kredi kullanmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken bütün bankalarda kredi teklifi alarak karşılaştırma yapmaktır. Böylece öncelik olarak bankalar içinde sizlere en müsait krediyi hangi bankanın vermiş olduğunu bulabilirsiniz.

Hangi bankadan kredi kullanılmalı

İkinci durum olarak hangi bankadan kredi kullanacağınıza karar verdikten sonrasında bankanın size vermiş olduğu kredi kampanyaları arasından seçim yapabilirsiniz.2016 yılında ihtiyaç kredisi veren tüm bankalar şu şekildedir: Finansbank, İş bankası, Akbank, yapı kredi, Odeabank, Halkbank. Bu bankalar üzerinden rahat bir halde düşük faiz ile ve uzun vade oranları ile kredi kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar