Pazartesi, Temmuz 04, 2016

Proje Kredisi Veren Bankalar 2017

Proje Kredisi Veren Bankalar 2017

İşletmelerin yatırım projelerinin finansman ihtiyacının karşılanması için ve geliştirmeyi düşündüğünüz projelerinizin maliyetlerinin karşılanabilmesi için bazı bankalar yatırımcı ve girişimcilere destek olmaktadır. Proje kredisi veren bankalaryatırımcılardan somut ve tutarlı bir iş planı görmek isterler. Hangi alanda, nasıl bir uygulama ile, ne kadar kar beklentiniz olduğunu, gelir ve gider kalemlerinizi objektif bir şekilde belirleyebildiğiniz bir proje size oldukça büyük bir gelişme imkanı tanıyacaktır.

Proje Kredileri Nasıl Kullandırılır?

Proje kredisi kullanmak isteyen girişimci ve yatırımcılar bu konuda hazırladıkları iş planlarını kredi talep edecekleri bankaya sunarlar. Projenin toplam maliyetinin %75’i banka tarafından finanse edilebilmekte ve kredi ödeme dönemleri girişimci tarafından belirlenebilmektedir. Hazırlanan proje sunumuna göre kredinin tutarı, vadesi, kullandırma koşulları ve teminat şartları belirlenir. Bazı projelerde banka teminata ihtiyaç duymazken bazı projelerde farklı teminat talepleri olabilmektedir.
Proje kredisi veren devlet bankaları: Ziraat Bankası ve Vakıfbank yatırımcı ve girişimcilerin hazırladıkları projelere uygun vade ve faiz oranları ile destek sağlamaktadır.

Proje kredisi veren özel bankalar: Denizbank, Türkiye Finans Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank proje kredilendirmede en çok tercih edilen özel bankalardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar