Pazartesi, Temmuz 04, 2016

Ptt Kredisi Veren Bankalar 2017

Ptt Kredisi Veren Bankalar 2017

Maaşını PTT şubelerinden almakta olan emeklilere özel avantajlı krediler bulunmaktadır. PTT kredileri kendisi değil, anlaşmalı olduğu bankalar aracılığı ile verir. PTT kredisi veren bankalar Aktifbank, Vakıfbank, Ing, Denizbank, TEB ve Yapı Kredi bankasıdır.
PTT kredisi kullanmak isteyenler başvurularını PTT şubelerinden yapabilirler. Başvuru için emeklilerden sadece nüfus cüzdanı talep edilmektedir. Bunun dışında başvuru formunun doldurulması yeterli olmaktadır.

PTT Kredisi şartları nelerdir?

PTT kredilerinde maksimum vade yaş ile orantılıdır. Son ödemenin 83 yaşı dolmadan bitirilmesi gerekmektedir. Yani 80 yaşındaki bir birey en fazla 3 yıl vade ile kredi alabilir.
Bu krediler maaşını PTT’den alan emeklilere yöneliktir. Maaşını farklı bir banka veya finans kurumundan alan bireyler PTT kredisi kullanamaz.

PTT kredilerinde en üst limit 40 bin TL’dir. Bu limitin üzerinde bir kredi kullanılmak istendiğinde standart banka kredisi şeklinde işlem görecektir.


PTT kredisi veren bankalar bu kredi ile ilgili kendi koşullarına göre muameleleri düzenlemektedirler. Bu nedenle yaş ve limit konusunda bankadan bankaya farklı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar