Perşembe, Ağustos 04, 2016

Kefilsiz Tüketici Kredisi Veren Bankalar 2017

Kefilsiz tüketici kredisi veren bankalar

Kefil; borçlu olan ferdin borcunu ödemediği durumda bütün sorumlukları devralan kişilere denmektedir. Bankalar da kredi verdiklerinde kefil talep etmektedirler. Aslına bakarsak bu durum bizi rahatsız eden nedenler içinde yer almaktaydı. Kefil bulmak ara sıra günlerimizi alıyordu. Birde kişiler kefil olurken birkaç kere düşündüğünden arkadaşlık ilişkilerimizde yıpranıyordu.

Kefilsiz tüketici kredisi faizleri

Değişen zamana sebep olarak bazı bankalar özel olarak ihtiyaç kredilerinde kefil talep etmemeye başladılar. Kefilsiz ihtiyaç kredisi için bakiye veren bankalara örnek vermemiz lazım ise; İş bankası 10 bin TL krediyi 36 ay vade ve % 1,38 faiz ile kefilsiz önermektedir.

Günümüzde bankalara olan ihtiyaçlar gün geçtikçe daha da artıyor. Kefilsiz tüketici kredisi veren bankalar da bu durumu fırsat bilip birbirinden özel kampanyalar yapıyor. Bu kampanyaların başında muayyen bir limit dahilinde kefilsiz kredi verme yetkisini de kullanarak 5.000,10.000,15.000 liraya kadar kefilsiz kredi veren bankalar, bu tür kredilerde hele bir de krediyi kullanacak bireyin kredi notu yüksekse bu rakamlar 25.000 liraya kadar yükselebilmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar