Çarşamba, Ağustos 03, 2016

Pilot Kredisi Veren Bankalar 2017

Pilot Kredisi Veren Bankalar 2017 

 Ülkemizde gelişen havayolları pilot ihtiyacının artmasına neden olmuş, bu ihtiyacın karşılanabilmesi için de farklı eğitim kursları açılmıştır. Pilotaj kursu adı verilen bu eğitimler oldukça yüksek maliyetlidir. Kursa ve süreye göre değişmek ile birlikte fiyatlar minimum 50 bin avrodan başlamakta ve ödemelerin peşin olarak yapılması çoğu kurs tarafından talep edilmektedir. 24 ay süren pilotaj eğitimini gerçekleştirebilmek isteyen maddi olanakları kısıtlı insanlar pilot kredisi veren bankalar konusunu değerlendirme ihtiyacı hissederler.

 Pilotluk Kredisi 

 Pilotaj eğitimi veren kurs ve üniversitelerin masrafları oldukça yüksek olduğundan ve bu eğitimlerde bireylere iş garantisi sunulduğundan ücretleri yüksektir. Bu nedenle bu kursa başvurmak isteyenlere bankalar ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda kredi kullanma imkanı tanınmaktadır.

Krediler de aylık taksitli ödeme şansının yanında dilerseniz çalışmaya başlayınca ödeyin şeklinde seçenekler sunan bankalar da mevcuttur. Bu alternatifler kursun anlaşmalı olduğu bankaya göre değişiklik göstermektedir. Pilotaj kursları, kurs sonunda yapılacak sınavdan başarılı bir şekilde geçen adayların pilot olarak iş bulması konusunda yardımcı olmakta ve çalıştıkları havayolu şirketlerine referans olabilmektedir.

Bu nedenle bankalar kursun devam ettiği 24 aylık sürede kredinin toplam ödenecek tutarının yüzde onunu tahsil edip, 72 aylık sürede ise kalan kısmı yüksek aylık ödemeler ile alma yolunu seçerek kişilere yardımcı olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar