Pazartesi, Eylül 05, 2016

Sağlık Kredisi Veren Bankalar

Sağlık Kredisi Veren Bankalar 

Bazı hastalıklar ne yazık ki sigorta tarafından karşılanamayan tedavilere ihtiyaç duyuyor. Bu tedaviler de gerçekten maliyetli olabiliyor. Hem hastalığın hem de bu hastalıktan kaynaklanan maddi yükün altında kalan bireyler çareyi bankalardan kredi çekmek yolunda arıyor. Sağlık kredisi veren bankalar yaşanan acılara bir yenisini daha eklememek için müşterilerine daha uygun faiz oranları ile kredi kullanma imkanı sunmaya çalışıyorlar. Dosya masrafı gibi masraflardan da kaçınmaya çalışarak insanların zor zamanlarda destek olma çabası içerisinde oluyorlar.

Sağlık kredisi veren bankalar

Ülkemizde az sayıda banka bu konuda bireylere yardımcı oluyor. Kamu ve özel bankalar sağlık kredisi adı altında olmasa da ihtiyaç kredisi ile kişilerin benzer hizmetlerden yararlanabileceklerini belirtiyor. Sağlık kredisi adı altında kredi veren bankalar ise;

Anadolubank, maksimum 75 bin TL kredi limiti ve 48 aya varan vade olanakları ile sağlık kredisi hizmeti sunuyor. Bu krediye başvurabilmek için şubelerden yardım almanız gerekmekte.
Cepteteb özelliği ile TEB bankası bireylerin sağlık ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kredi verebiliyor. Bu hizmetten yararlanmak için CEPTETEB uygulamasından başvuruda bulunabilirsiniz.

Bankpozitif, 30 bin TL’ye kadar limitler ile bireylere sağlık kredisi verebiliyor. Vade olarak ise 36 ay maksimum sınır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar