Pazartesi, Ekim 10, 2016

0 Faizli Kredi Veren Bankalar 2017

0 Faizli Kredi Veren Bankalar 2017
Bankalardan ihtiyaçlarımız veya zor durumlarımız için kredi almak günümüzde artık herkesin sıklıkla başvurduğu bir durum. Artık birbirimizden borç para almıyor bunun yerine bankaların kredi seçeneklerine başvuruyoruz. Tabii ki birçok banka bize ihtiyacımız olan krediyi belirli faiz oranlarıyla sunuyor. Eğer hem ihtiyacınızı karşılamak istiyor hem de faiz ödemek istemiyorsanız yapacağınız şey size gereken krediyi; 0 faizli kredi veren bankalar aracılığıyla almaktır. Büyük çoğunluğu katılım bankası olan bu bankalar ihtiyacınız olanı sizin için alır ve belli kar paylarıyla size satar. Hem ihtiyacınızı karşılar hem de faiz ödememiş olursunuz.

Bu şekilde kredi alabileceğiniz bankalar;
        Ablara Türk Katılım Bankası
        Kuveyt Türk Katılım Bankası
        Türkiye Finans Katılım Bankası
        Vakıf Katılım
        Ziraat Katılım

Vakıf katılım ve ziraat katılım kendi bankalarından tamamen bağımsız İslami prensiplerle çalışırlar. Öyle ki onlarda yine ihtiyacınız olanı alırlar ve belirli kar paylarını üzerine koymak suretiyle size satarlar. Uygun kar payları, 48 aya varan vade seçenekleri ve müşterilerine özel ödeme koşulları ile 0 faizli kredi veren bu bankalar herkesimin dikkatini çekmekte ve herkesin ihtiyacına cevap vermektedirler.

Etiketler: 0 Faizli Kredi, 0 Faizli Kredi,2017, 0 faizli kredi verenler, 0 faizli kredi verenler 2017, 0 faizli kredi veren bankalar, 0 faizli kredi veren bankalar 2017, 0 faizli kredi veren bankalar hangileri, 0 faizli kredi veren bankalar hangileri 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar