Salı, Ekim 04, 2016

Peşinatsız Araba Kredisi Veren Bankalar 2017

Peşinatsız Araba Kredisi Veren Bankalar 2017

Günümüzde otomobil sahibi olmak bir zorunluluk haline geldi. Yetersiz toplu taşıma olanakları ve seyahat zorunluluğu taşıtları bir lüks olmaktan çıkarıp mecburiyet konumuna soktu. Fakat araba satın almak da oldukça maliyetli. Özellikle dövizdeki yükselmelerin ardından otomobil firmaları araçların satış fiyatlarını hızla yükseltebiliyor. Bu tarz durumlarda elinde nakit para olmayanlar için peşinatsız araba kredisi veren bankalar büyük bir yardımcı.

Anlaşmalı Firma ve Bankalar

Sıfır bir otomobil almak istediğinizde peşinatsız kredi çekebilmek için satın aldığınız otomobil firmasının anlaşmalı bir bankası veya finans kurumu olup olmadığını öğrenmek oldukça işinize yarayacaktır. Anlaşmalı finans kurumları kimlik numaranız ile kredi notunuzu sorgular ve gerektiğinde tamamına kredi kullanarak otomobil sahibi olmanızı sağlar.

Bankalardan taşıt kredisi kullanmak istediğinizde ise satın almak istediğiniz sıfır veya ikinci el aracın toplam tutarının %75’i banka tarafından karşılanmakta, %25’lik kısmı ise peşinat olarak alıcı tarafından ödenmek zorundadır. Bu nedenle bankalar araç alım işleminde tutarın tamamını karşılamazlar. Araç bedeli ise kasko değerlerine göre hesaplandığından bu konuda ekstra bir işlem yapma şansınız da bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar