Perşembe, Ağustos 31, 2017

Emekliye Tüketici Kredisi Veren Bankalar 2017

Emekliye tüketici kredisi veren bankalar 

Emeklilerin durağan bir gelirleri olduğu için rahatça tüm bankalardan kredi çekebilirler. Fakat 70 ve 85 yaş üstü olan emekliler, yaş sınırından dolayı emekliye tüketici kredisi veren bankalar kredi alamayabilirler.  Bankalar finansal rekabet ortamından ötürü en uygun ihtiyaç kredisi, en müsait taşıt kredisi ve en müsait konut kredisini tüketicilerine verebilmek adına adeta yarışmaktadırlar. Ancak bunu yaparken şube giderlerini kar miktarlarını da dikkate almak zorundadırlar.

Emekliye tüketici kredisi 

Emekli kredisi alabilmek için aslında çok ciddi ve uğraştırıcı şartlar mevcut değildir. Bütün ihtiyaç, taşıt ve mesken kredilerinde olduğu şeklinde ilk şart kredi notunun risk grubunda yer almamasıdır. Biliyorsunuz kredi notu; geçmişteki bankacılık işlemlerinize verilen puan sistemidir. Şayet düzenli ödemeleriniz var ise kredi notunuz yüksektir ve rahatça kredi çekebilirsiniz fakat aksayan ödemeleriniz var ise muhtemelen kredi notunuz düşüktür ve risk grubunda yer almış olduğunuz için kolayca kredi alamayabilirsiniz. Bunun haricinde emekli kredisi şartlarından bir öteki de yaş sınırı uygulamasıdır. Çoğu banka 70 yaş ve üzerine kredi vermede tereddüt etmektedir. Şundan dolayı de kimi bankalar 65 yaş üzerine kimi bankalar da 80 yaş üzerine müşterilere emekli kredisi sunmamaktadır.

Etiketler: emekliye tüketici kredisi, emekliye tüketici kredisi 2017, emekliye tüketici kredisi verenler, emekliye tüketici kredisi verenler 2017, emekliye tüketici kredisi veren bankalar, emekliye tüketici kredisi veren bankalar 2017, emekliye tüketici kredisi veren bankalar hangileri, emekliye tüketici kredisi veren bankalar hangileri 2017

1 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Rast gele yazılar

karışık yazılar