Çarşamba, Aralık 20, 2017

Warren Buffet tarafından tavsiye edilen yüksek temettü ödeyen hisse senetleri

Warren Buffet bir şey önerirse, iyi olması gerektiğini bilirsiniz. Bu adamın bildiği tek bir şey varsa, o para ve iş. Bu nedenle, Buffett'in Berkshire Hathaway portföyünden çıkardığı en iyi seçenekler .

1. AT & T

Bu telekom devi, Buffet'ın üçüncü çeyrek portföyünde eğlenceli çantasını çıkardığı en büyük şeylerden biri. Açıkladığı yeni hisseler 59.3 milyon hisse kadar geliyor. Bu, portföyünün yaklaşık% 1,5'ine kadar yükseliyor. Buna rağmen, her çeyrekte 47 cent ödeme ve% 5,8 oranında bir temettü verimi sayesinde AT & T en büyük temettü ödeyenidir. Buffet's Berkshire, Temmuz 2015'te DirecTV'yi satın aldıkları andan itibaren bir dilim AT & T hissesine sahip. İşlem tamamlandığında DirecTV'nin hissedarları Buffet kendisi de telekomünikasyon şirketinin ortak stokunun 900 hissesine yaklaĢtı. Bunun dışında her hisse için 28.50 dolar nakit para aldık. NYSE ve Kanada TSX'e göre, düşük beta ve büyük yatırım fonlarına sahipler. Bu, onları biraz risksiz hale getirir.

2. General Motors

General Motors'un ana itirazı,% 4.1'lik temettü verimi. Mevcut dağıtımları 36 sent. Bu yıl 30 sentten büyüdü, bu iyi bir işaretti. Buffet, 2012'de General Motors'la olan romantizmine geri döndü ve şimdi 50 milyon hissenin sahibidir. Bu miktar, önceki çeyrekte 41 milyon paydan da yükseldi. Otomobil üreticileri şimdi Warren Buffet'in portföyünün% 1.2'sini temsil ediyor. Buffet, General Motors'un CEO'su Mary Barra'yı dostça destekleyen "Romantizm", hafifçe seçilmiş bir kelime değildi. Kendisinden etkilendiğini ve "dinamit" olduğunu belirtti. Bu şirketin hisse senetlerinin bir kısmını elde etmek istemek için yeterli sebep gibi görünüyor. Onlar, iyi temettüler verdiklerinden, en güvenli ve en çok tercih edilen yollardan biridir.Bunlar istikrarlıdır ve maliyeti düşüktür, ancak şu anda düşük fiyatlı değildirler.

3. IBM

IBM gibi bir şirket söz konusu olduğunda açıklama yapmak neredeyse hiç gerekmiyor ancak bazı olgulara bir göz atalım. Bunların% 3.9 oranında bir temettü verimi ve 1.30 $ ödeme yapılmaktadır. Geçen sene 1.10 dolara geldiğinden beri arttı. IBM, 2011'de ilk yatırımından bu yana Buffet portföyünün% 8.9'unu temsil ediyor. Zaman içinde iyi temettü elde edebilmeleri için IBM hisse senetlerine aylık olarak yatırım yapmanın iyi bir fikir olduğuna inanmamıza neden olan inanılmaz bir tutardır. Omaha'daki bir Berkshire Hathaway toplantısında Buffest, rakipleri olan Apple'ı seçmekle ilgili hiçbir pişmanlığının olmadığını söyledi.
IBM logosu

4. Procter & Gamble

Rakamlara baktığımızda, tüketim malı titanının% 3.6 oranında bir temettü verimi olduğunu görebiliyoruz. Ödemeleri 66.29 sent, 2015 yılının başında 64.36 sentten yükseldi. Procter & Gamble ve Buffet oyunu çok uzun süredir beraber oynuyorlar. Bununla birlikte, Buffet'in 2014'te yaptığı açıklamada, ortaklarıyla benzersiz bir anlaşma yaptığını herkes şaşırdı. Duracell işini satın almaya karar vermişti.Rakamları arıyorsanız, onları bulamazsın. Düzen, Berkshire bilançosunda yer almıyor. Bunun nedeni, 2016 yılının ilk çeyreğinde kapatılacağı. Procter & Gamble, Buffet portföyünün% 3'ünü temsil ediyor.

5. Walmart

Benim para, Walmart'ta bu tür bir eşyayı alabileceğini hiç tahmin edemezsin. Ama yapabilirsin, ve bu da iyi bir fikir. Verim% 3.4 ve getiri oranı% 49'dur. Son güncelleme 2015 yılının sonlarında gerçekleşti. Walmart'a yatırım yapma ile ilgili en iyi şey, indirim devinin temettü aristokrat olmasıdır. Bu, son 25 yılda çeyrek temelli dağıtımlarını tutarlı bir şekilde artırdıkları anlamına geliyor. Şimdi paramı Walmart'ın bir aristokrat olduğunu bilmediğin gerçeğidir. Warren Buffet biliyordu ve Walmart'ı portföyüne eklediğinde doğru seçimi yaptı. Bu onun 8 var inci tutma ve bunun yüzde 2,9 simgeler.

2018 için En İyi Yüksek Temettü Hisse Senetleri

Yüksek getirili temettü hisse senetlerinin geri sayımı, 2018 yılı için bazı tahminlerle devam ediyor. Sizin için en iyi çözümü seçmek için bu ipuçlarını kullanabilirsiniz.

6. Okçu-Daniels-Midland

Bu, dünyanın en büyük çiftlik ürünleri şirketidir. Onların mevcut piyasa sermayesi (sermaye) 20 milyar doların üzerindedir. Walmart'la aynı, Archer-Daniels-Midland de aynı şekilde bir temettü aristokratı ve Walmart'tan daha önemli. Geçtiğimiz 40 yıl boyunca karlı temettü ödemeyi başarabildiler. Uzmanlar, şirketin olumlu beklentilere sahip olduğunu söylüyor. Bunun nedeni, ürünlerin daima çevrimsel olmasıdır. Şu an biraz düşük seviyedeler, ama yine yükselecekler. Ve yaptıklarında, bu, içeri girip bazı hisse senetleri satın almanın mükemmel anı olacak. Yüksek temettü üretme ihtimalleri çok yüksektir. Bir başka sebep de küresel gıda tüketiminin artması. Düzensizlik açısından, küresel bir ulus olarak her yıl giderek daha fazla gıdayı tüketiyoruz. İhtiyacımız olan yiyecek miktarı arttıkça, Archer-Daniels-Midland'ın üretmesi gerekiyor. Bu, hisse senetlerinin tekrar yükselişine geçeceği anlamına gelir.

7. ExxonMobil

Exxon büyüme ve yatırım kadar ilginç bir durum. Birçok tecrübeli tüccar şirketin biraz güvenli bir bahis olduğuna inanıyor. En iyi tartışma, petrol fiyatlarının 2015'te 2015'te muazzam bir düşüş göstermesine rağmen, ertesi yıl 2015'te gerilediği halde Exxon yine de 17 milyar dolar kar etmeyi başarmıştı. Bu, Exxon'un kesinlikle herhangi bir ekonomik iklimde kar üretme kapasitesine sahip olduğu anlamına geliyor. Tüccarlar için, bu, güvenli bir mevduat ve neredeyse teminatlı temettüleri temsil etmektedir.Exxon ayrıca, ayakta kalmasına ve böylesine inanılmaz fazlalıklar yaratılmasına yardımcı olan çeşitli bir iş paletine sahiptir. Sonuçta, biz petrol ve gazdan söz ediyoruz. Ticaretin devam ettiği sürece, petrol, enerjiyle de ilgili olduğu için, yatırım yapmak için en iyi varlıktır. Faydası sonsuza dek sürmektedir, bu yüzden onları seçmek her zaman iyi bir fikirdir.
ExxonMobil yağ araba

Cummins

Bu, Dizel Motorların bir üreticisidir ve dünyadaki en iyilerdir. Exxon'la aynı olanlar da 2015 yılında bir darbe aldı. Gelişmekte olan piyasalarda oldukça yavaş büyüdükleri ve güçlü ABD doları ile karşı karşıya kaldıkları için hisse senetleri% 40 oranında düştü. Bunun kötü bir şey olduğunu düşünebilirsiniz ve öyle, sadece onlar için. Yatırımcılar için çok düşük veya ucuz fiyatlarla hisse senedi satın almak için harika bir fırsat. Normalde, Cummins gibi bir şirketin hisse senetleri daha pahalı olurdu. Şirket, 1919'da kurulmuş şekliyle çok büyük bir tarihe sahiptir. Son 25 yılda, istikrarlı bir oranda ya da artan oranda düzenli olarak temettü ödemeleri yapıyorlar.

9. Deere ve Şirket

Onlar dünyanın en büyük tarım makineleri üreticisidirler. Ormancılık ekipmanlarının yanı sıra inşaat makineleri de var. Bir aristokrat olarak, son 27 yılda ard arda kararlı temettü ödemeleri yapıyorlardı.Sahiplerine karşı çok dostça oldukları için oldukça üne sahipler. Onlar da Warren Buffet'in listesinde ama daha yeni bir anlaşma. Deere ve Şirket'in hikayesi Exxon'a benzer. Onlar acı çekmesine rağmen, 2015'te hâlâ kâr ettiler. Tahıl fiyatları düştüğü için sıkıntı yaşıyorlardı. Bu, çiftçilerin çalışmak için daha az geliri olduğu ve dolayısıyla daha az makine aldığı anlamına geliyor. Öyle bile olsa, Deere ve Şirket 2015 yılında 2 milyar dolar kazandı. Bu, yüksek temettü oranlarına sahip hisse senetleri için Deere'nin gitmek için bir yol olduğu anlamına geliyor.

10. WW Grainger

En son ve en önemlisi listede bakım, onarım ve operasyonlar dünya lideri WW Grainger. 1927'de iş yapmaya başladılar ve son 43 yıldır istikrarlı bir şekilde temettü ödüyorlardı. Oldukça şaşırtıcı bir oran.Başarının arkasındaki nedeni, işler giderek genişledikleri gerçeğidir. Bunlar şemsiye bir şirkettir ve 713 şubesi ve 34 dağıtım merkezi vardır. 2016'ya gelince, WW Grainger'in mükemmel umutları var. Mevcut temettü verimleri% 2.4'tür. Bu nedenle onlar 'mavi çip' kaliteli bir şirket olarak kabul ediliyorlar.

1 yorum:

Rast gele yazılar

karışık yazılar