Pazartesi, Mart 18, 2019

Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi Veren Bankalar Listesi



Türkiye’de bankacılık sektöründe hizmet veren sayısız kamu ve özel kuruluş bulunmaktadır. Bankaların fazlalığı ve genişletilen kredi imkânları sicili bozuk kişilerin de kredi alabilmesinin önünü açmıştır. Sicilim bozuk kredi almak istiyorum diyen birçok kişi de bankacılık alanında oluşan bu rekabet ortamından yararlanabilirler. Sicili bozuk kişiler için neredeyse tüm bankalar kredi verebilmektedir. Örneğin;
  • ING Bank
  • DenizBank
  • Akbank
  • TEB
  • Garanti
  • Finansbank
  • YapıKredi
  • ICBC Bank
  • AktifBank
Üstteki bankaları tercih ederek kredi notunuz düşük, siciliniz bozuk olsa da kredi kullanabilirsiniz. Şimdi ise kredi başvurusunu nasıl yapacağınızı ve nasıl kredi onayı alacağınızı anlatalım. Bu bankalar hangi şartlarda kredi verirKredi sicili bozuk olanlara neden kredi verir?

İhtiyacınıza uygun kredi miktarını rahatlıkla alabilmek için bazı şartları sağlıyor olabilmeniz beklenmektedir. Özellikle kredi notu, banka sicili, gelir durumu vb. birçok önemli etken kredi alabilmek için oldukça önemlidir. Türkiye’de son dönemde yapılan yasal düzenlemeler neticesinde kredi hizmetlerinin alanı genişletilmiş ve bankaların daha fazla insana kredi vermesinin önü açılmıştır. Bu doğrultuda kara listede olanlara kredi imkânı tanıyan bankalarortaya çıkmış ve sicili bozuk kişiler için çeşitli kredi destekleri sunmaktadırlar. Kredi notu; kredi çekmek isteyen bir birey için en belirleyici unsurdur.

Banka, kredi başvurusunun hemen ardından sizden ek bilgi ve belgeler isteyerek kredinizi reddedebilir. Bunun önüne geçebilmek için kredi başvurusuna giderken yanınızda mutlaka bir gelir beyanı götürmelisiniz. Çalıştığınız yerden net bir maaş bordrosu alarak gitmeniz kredinin onaylanma olasılığını oldukça arttıracaktır. Ancak bu şartlar sağlandığında bile kredi limitinizin en fazla 100.000 TL olduğunu unutmayın. Üzerinizde herhangi bir gayrimenkul bulunuyorsa da daha fazla kredi alabilirsiniz.

Gelir bilginiz yeterli gelmiyor ve banka hala daha kredinizi onaylamıyorsa sizden bir de kefilisteyebilir. Bankaya bir kefil gösterirseniz ve o kefilin sicili bankalarda iyiyse sizin siciliniz ne kadar kötü olursa da krediniz onaylanabilir. Bu saydıklarımız kesin bilgi olmamakla beraber tamamen yorumdur ve her bankanın çalışma politikaları farklılık gösterebilir. Başvuruyapacağınız bankayı daha önceden araştırmak sizin için en mantıklı yöntem olacaktır.

1 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Rast gele yazılar

karışık yazılar