Çarşamba, Ocak 04, 2017

Teknosa Kredi İle Telefon Nasıl Alınır?

Teknolojik ürünlerin her geçen gün gelişmesiyle fiyatlardaki artışlar da gözden kaçmıyor. İnternet alışverişlerinin de çoğalmasıyla birlikte kampanyalar takip edilerek daha ucuza ürün sahibi olunabiliyor. Kredi kartlarına taksit yapılamadığı için birçok teknoloji severin yeni cep telefonu almasına engel olunuyor. Bu nedenle Teknosa tam da bu durumda onlara yardımcı olmak adına sunduğu teknosa krediile müşterilerini sevindiriyor. Böylece istediğiniz cep telefonunu size verilen kredi ile satın alabilirsiniz.

İNGbank Kredisi Nasıl Alınır?


Teknosa telefon kredisi, İNGbank’ın sunmuş olduğu bir ayrıcalıktır. Bunun için telefonunuzdan İngbank Teknokredi başvurusu yapabilirsiniz. TEKNOSA yazıp boşluk bırakın, ardından TC kimlik numaranızı yazarak 2229’a sms göndermeniz yeterli olacaktır. Kısa süre içinde gelen onay kodunu Teknosa’da bulunan İngbank hizmet noktasına giderek oradaki görevliyle paylaşmalısınız. Onun size sunduğu evrakları imzalayarak kredi başvurunuzun onaylanmasını bekleyebilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra almak istediğiniz telefonun ödemesi banka tarafından gerçekleşir. Bütün ödeme planlarını İngbank şubesine giderek ya da internet üzerinden bankanın web sitesinden öğrenebilirsiniz. Bu sayede taksit işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Etiketler:teknosa kredi ile telefon nasıl alınır,teknosa kredi alma yöntemleri,teknosa telefon kredisi alma,kimler teknosa telefon kredisi alabilir,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar