Salı, Nisan 11, 2017

Emeklilere Özel PTT İhtiyaç Kredisi



Genel olarak ülkenin ekonomik durumuna bakıldığı süre emeklilerin hali daha da zor bir hal alıyor. Gelen zamlar emeklinin maaşına yetmediği için her geçen gün nakit sıkıntısı çeken emekliler için PTT aracılığı ile ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Bankalar ile tüketici içinde bir aracı görevi gören PTT şubeleri tarafınca kredi başvurusu yapabilirsiniz. PTT sizden aldığı ihtiyaç kredisi başvurunuzu bankaya iletir ve banka tarafından değerlendirilmeye alınır. Banka sizin başvurunuza eğer ki negatif bir geri dönüş sağlamazsa kredi başvurusunu meydana getirdiğinız PTT şubesinden sözleşme imzalayarak gidip kredinizi alabilirsiniz. PTT ile anlaşmalı olan bankaların sunmuş olduğu faiz oranları diğer kredi türlerine bakılırsa çok daha uygun olduğunun altını çizmekte yarar var.
PTT aracılığı ile aldığınız ihtiyaç kredilerinde de standart hale gelen vade süresi aynıdır. İhtiyaç kredilerinin genelinde 36 aya kadar vade sunulduğu için PTT aracılığı ile alacağınız kredilerde de 36 aya kadar vade ile ödeme yapabilirsiniz. Faiz oranları pek doğal bankalara nazaran değişkenlik gösterse de PTT aracılığı çekeceğiniz için daha uygun faiz oranları ile karşılaşmanız oldukca normal.
Yalnız PTT aracılığı ile kredi çekmek isteyenler için değil bankalar aracılığı ile kredi çekmek isteyen tüketicilerin dikkat etmesi ihtiyaç duyulan bir husus var oda şu ki yaş sınırıdır. Yaş sınırları bankadan bankaya değişim gösteriyor olsa da sıhhat durumunuz, gelir belgeniz ve yaşınız göz önüne alındığı zaman averaj yaş sınırı 80’dir. Yaş sınırının içerisine vade süresi de eklendiği takdirde 78 yaşındaysanız eğer maksimum 24 ay doğrusu 2 yıl vadeli kredi alabilirsiniz.

Ne Kadar Emekli Kredisi Alabilirim?
Yalnızca emekli maaşını PTT aracılığı ile alan emeklileri kapsayan bu yenilik sayesiyle acil nakit ihtiyacı olan tüketiciler için oldukça önemli bir karar.  PTT’nin anlaşmalı olduğu bankalar averaj 40,000 TL’ye kadar 36 aydan 48 aya kadar vade imkânı ile kredi kullanabilirsiniz. Alt sınırın 1,000 TL bulunduğunu göz önünde bulundurursak 40,000 TL ihtiyaç kredisi emekliler için devasa yükseklikte bir rakam olduğunu söyleyebiliriz. PTT’nin anlaşmalı olduğu bankalar aktif Bank, Deniz Bank, ING Bank ve Türkiye iktisat Bankası’dır.

1 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Rast gele yazılar

karışık yazılar