Pazartesi, Nisan 03, 2017

Konut Kredisi Yapılandırma ve Refinasman



Konut Kredisi Yapılandırma ve Refinasman Nedir?
Çeşitli bankalardan farklı şekilde almış olduğunız kredileri tek bir banka altında biriktirerek tek elden borç ödemeye refinasman denir. Günümüzde de genelde banka kredisi ödeyen kişilerin en çok konut kredisi üzerine yapmış oldukları bu uygulama yardımıyla yeni bir kredi sahibi olarak daha düşük faizlerle borçlarını ödemelerinde olanak sağlıyorlar. Konut kredisi yapılandırma, hali-hazırda ödüyor olduğunuz konut kredisinin-borçlarının kapatılması ve günümüz faiz oranlarıyla daha düşük faizlere sahip bir kredi verilmesine denilmektedir. Bilgili tüketiciler tarafınca tercih edilen bu yöntem yardımıyla birçok aile konut kredisini bu şekilde kapatarak daha düşük faizlere sahip ve geri ödemesi daha az olan kredilere borçlanarak daha rahat bir nefes alıyorlar. Konut kredisi yapılandırma işleminin sizlere sağladığı avantajlar düşük faizlerden yararlanabiliyor olmanız, taksit sayısını ve ücretini kendinize gore tekrardan ayarlayabiliyor olmanız ve daha az faiz ödeyebiliyor olmanızdır.

Konut Kredisi Yapılandırma Avantajları
Konut kredisi tekrar yapılandırmanın belli başlı avantajları vardır. İlk-başta düşünüldüğü zaman tabiki de konut kredisi yapılandırma avantajları bakımından çok cazip gibi gözükebilir. Sadece avantajlı olabilmesini sağlayabilmek için faiz indiriminden elde edeceğiniz olan kârın yeniden yapılandırma masraflarından daha yüksek ve fazla olması daha uygun olacaktır.
Geçtiğimiz 2016 seneninın eylül ayıyla birlikte çeşitli devlet bankaları faiz oranlarında bir alçalma gösterdiğini müşterilerine duyurdular. Faiz oranları %0,80 oranlarına kadar düştüğünü gözlemliyoruz. Finans uzmanları tarafından meydana getirilen araştırmalar sayesinde bankaların müşteri çekmek için faiz oranlarını daha da aşağılara çekeceklerini belirtiyorlar. Ancak özel bankalarda durumlar biraz daha farklı bulunduğunu söyleyebiliriz. Özel bankalar müşterilerine daha fazla kolaylık sağlamak ve kendilerine çekebilmek adına her gün bir yeni reklam kampanyası ve düşük faiz oranlarını duyuruyorlar.

Konut Kredisi Yapılandırma Dezavantajları
Günden güne artan konut kredisi yapılandırma süreci bankalar tarafından müşterilerine ret cevabını verene kadardır. Bankalar çok ince eleyerek tüketicilere düşük faizli mevzu kredilerini yapılandırdıkları için dezavantajlarından birinin bu bulunduğunu söyleyebiliriz. Refinansman ve yapılandırma yaparken kesinlikle dikkat etmeniz gereken hususlardan bir tanesi de faiz indiriminden kazanmış olduğunuz kâr miktarının yeniden yapılandırma masraflarından daha fazla olmadığına dikkat etmelisiniz.

1 yorum:

  1. Herkese merhaba, hatice atagül'im bir mukim / vatandaşım. Ben 38 yaşındayım, girişimci / iş kadınıyım. Bir zamanlar proje / işimi finanse etmekte güçlük çekiyordum. Beni şirketinden 500.000 TL değerinde bir kredi almak için bir para havalesi olan Bay Williams Sean'a tanıtan iyi bir arkadaşım olmazsa. Onlarla temasa geçtiğimde, kredilerimin onaylanması için 48 saat sürdü ve kredi koşullarını ve koşullarını belirten tüm yöntemleri gördükten sonra hesabıma geçtim. Kötü krediniz olsa bile hizmet sunmaya devam ediyorlar. Ayrıca İşletme kredisi, Ev kredisi, Kişisel kredi, Araba kredisi, İş kurma kredisi ve İş Genişletmesi gibi her türlü kredi imkânı sunar. Acil bir mali yardıma ihtiyaç duyarsanız bugün onlarla iletişime geçebilirsiniz.

    e-posta yoluyla: creditfinancierhome@gmail.com
    WhatsApp: +15184181390

    Benim için yaptıklarından ötürü onlara nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum, fakat Tanrı Williams Sean'ı güçlü bir şekilde ödüllendirecek.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Rast gele yazılar

karışık yazılar