Cuma, Nisan 07, 2017

Kredi Çekemiyorum Nasıl Çekebilirim?



Bankalardan Nasıl Kredi Çekebilirim?
Kredi sicili bozuk olan sayısı günden güne artış göstermektedir. Bunun en büyük sebebi şuursiz tüketim ve bankaların acımasız politikalarıdır. Sadece okurlarımızın sıkça bizlere sormuş olduğu bir sual olan kredi çekemiyorum nasıl çekebilirim sorusuna bu yazımızda cevap bulacağız.

Bu sorunun birçok sebebi olabilir öncelik olarak sırayla gitmemiz gerekirse kredi çekememenizin sebebi eğer kredi sicilinizin bozuk olması ya da halk içinde tabir edilen bankalar tarafından kara listeye alınmış olmanız olabilir. Bunun nedeniyle ise 2016 seneninın son çeyreğinde Başbakan Binali senedirım tarafınca yapılan bir çalışma ile bu şekilde bir problemi olan tüketiciler için bu mesele ortadan kalkıyor. Bankalara olan borcunuzu eğer ki vakitında ödeyemediyseniz eğer kredi siciliniz bozulmuş olabilirsiniz.

 Bu sebepten dolayı bankalar sizlere kredi vermezler. Ancak Başbakan senedirım yardımıyla meydana getirilen bir çalışma sonucunda kredi sicil affı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçerek bankalardan kredi alamayan yurttaşlara çok büyük bir olanak sağlanmıştır. Sadece bu aftan yararlanabilmek için bankaya olan borcunu ya yapılandırması gerekmektedir ya da borcu tamamen ödenip kapanmaktadır.

Yapılandırma yapabilmek için bankaya yazılı ya da sesli imzanızdan yararlanarak taahhüt vermek gerekmektedir. Bu bildiri sonucunda bireysel ve kurumsal müşterilerin kredi sicilleri bozulmuş olur.
Kara listeye dâhil edilen kişiler ve kredi sicili bozuk olan kişiler bankalar tarafınca verilen kredi ve kredi kartı benzer biçimde ürünleri kullanamamaktadırlar. Kredi sicil affı nedir sorusu burada karşımıza çıkıyor. Kredi sicil affı yardımıyla bankalara olan borçlarını ödememiş olan kredi sicili bozuk kişilere yepyeni bir sayfa açılıyor. Bunun sayesinde kredi sicili bozuk olsa da kara listeye girmiş olsa da kredi ve kredi kartı almasına olanak sağlanabiliyor.

Kredi Sicil Affından Kimler Yararlanabilecek?
Kredi çekemiyorum nasıl çekebilirim sorusuna yanıt verdiğimiz bu yazımızın sonucunda kredi sicil affından yararlanabilmeniz için sizlere olanak sağlamaktayız. Peki ya kredi sicil affından kimler yararlanabilecek sorusuna en doğru cevapı vermek gerekirse herhangi bir sınırlandırma bulundurmuyor. Tüm vatandaşlarımızı kapsayan bu af sayesinde kredi çekebilir bununla birlikte nakit gereksinimlarınızı karşılayabilirsiniz. 2017 Kredi sicil afffı ile ilgili yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

◆ 2017 Kredi Sicil Affı Nedir? Aftan Kimler Yararlanacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar