Perşembe, Nisan 13, 2017

Kredi Ödemelerinin Gecikmesi - 1 Günlük Kredi Ödemesi Gecikmesi



Zamanla ihtiyaçlar artıyor, ihtiyaçların artması ile maaşlarınız yetmiyor bu durumda bireyler bankalardaki kredilere müracaat yapmaktadır. Bugünkü yazımızda çekilen ihtiyaç kredilerinin ödemesinin süreında yapılmadığı taktirde neler olacağını yazacağız. Umarız ki bu durumlara düşmesiniz.  Biliyoruz ki bankalar faizle çalışan kurumlardır bu faizleri aldığı noktalardan biride kredilerdir. Maaşınızın ödenmemesi, acil bir hastalık durumunda elde olmayan nedenlerden dolayı kimi zaman kredi ödemeleri gecikir. Fakat ödemelerinizin tarihinin geçmesi bazı sorunlar ortaya çıkaraktır. Bundan dolayı kredinizin aylık ödemesini 1 gün bile geciktirmemeye dikkat ediniz 1 gmeşhurk gecikme bile bazı problemler ortaya çıkacaktır. Tabi bu gecikmelerinde bir evresi bulunmaktadır. Kısa süreli yaşanmış olan gecikmelerde yapmış oldurım yapılmaz. Artan gecikmelerde rağmenıza neler çıkacağının detaylı bilgisi yazımızın devamında.

1 Günlük Kredi Ödemesi Gecikirse Ne olur?
Kredi taksitinin son ödeme tarihin de ödenmemesiyle birlikte kredi de gecikme süreci başlamış oluyor. Yaşanan bu gecikme 2-3 güne kadar sadece o gün için faizleri ödeyerek bir sıkıntı çıkmadan kredi ödemenizi devam ettirebilirsiniz. 3-4 günden sonra ödenmeyen krediler için banka telefon, sms ve e-mail yöntemiyle sizlere ulaşılacak ve borcunuzu ödemeniz istenecektir. Diğer kredi ödemesi gelene kadar sizlere ulaşılacaktır. Bu arada yaşanmış olan gecikme Kredi Kayıt Bürosuna bildirilecektir. Bu bildirme kredi notunuzun düşmesine sebep olacak, diğer kredi başvurularınızda sıkıntı yaratacaktır. 2 taksitin ödenme geçmişine kadar bu durum böyle devam edecek yasal bir yaptırımda bulunamayacaklardır.

2 Ay Kredi Ödemelerinin Yapılmaması
2 ay kredi ödemesini yapmadığınız taktirde 3 ödeme tarihine kadar beklenecek 3. Ay kredi ödemesi yapılmadığı taktirde kredi çektiğiniz banka size yazılı uyarma gönderecek ve yasal süreç için adım atılmış olacaktır. Artık gecikme faizi dışında öteki masraflarda sizden talep edilecektir. Bu geçen süre zarfında da antak kalma sağlanmazsa dosyanız avukata verilecek ve kara listeye gireceksiniz ve 5 yıl boyunca kredi hizmetinden faydalanamayacaksınız.

Kredi Ödemesi Gecikmemesi İçin Ne Yapılmalı?
Kredilerinizin ödemesinin gecikmemesi için maaş gününüzden 3-4 gün sonraya kredi ödeme tarihini ayarlamanız sizin faydanıza olacaktır. Maaşınızda yaşanan bir gecikme durumunda arada kalan günde ihtiyaç duyulan meblağı bulmaya çalışabilirsiniz. Kredi aylık ödemesinin hepsinı ödeyemiyorsanız minimumından bir kısmını ödeyerek süreyi uzatmaya çalışabilirsiniz. Eğer ödeyemeyecek durumda iseniz bankaya başvurarak banka uygun gördüğü taktirde kredi ödemesini 1 – 2 aylık taksit erteleme yaptırabilirsiniz. Bu işlemde taksit ertelenecek ve ödenecek meblağa faiz uygulanacaktır.
!!!Kredi gecikme durumda olacakları genel olarak yazdık. Sizlerde kredi ödeme tarihlerini dikkatlice takip ederek ödemelerinizin vakitında ödenmesini sağlayınız. Burada yer alan bilgiler araştırmalarımız sonucunda yaklaşık bilgiler olup daha detaylı bilgi için kredi çektiğiniz bankaya giderek danışınız.

1 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Rast gele yazılar

karışık yazılar