Pazartesi, Şubat 13, 2017

Borsada Uzun vademi Yoksa Kısa Vademi İşlem Yapmalı?


uzunvade borsa , kısa vade borsa ,hangi vade

Borsada uzun vadeli işlem yapmak her vakit için daha güvenlidir. Böylece mevcud ve olması muhtemel riskler uzun süreye yayılır. Piyasa takipleri ve fiyat analizleri sayesinde zarara uğrama tehlikenizi en aza indirirsiniz. Ama kısa vadede yapılan işlemlerde takip ve çözümleme işlemlerini aynı aynı yürütmeniz zordur. Bu yüzden de kayıpla karşılaşılır. Paranızın denetimünü sağlamayı öğrenene kadar demo hesaplarda bolca bolca alıştırmalar yapın. Bilhassa uzmanların günlük çözümleme yorumlarını okuyun. Fiyat hareketlerinin hangi noktalarda geri çekileceğini yükseleceğini böylelikle süre geçtikçe kendi kendinize doğru tahmin etmeye başladığınızı görürsünüz.

Birikimlerinizi değerlendirmek için alım – satım işlemlerinin arasını uzun tutmalısınız. Profesyonellerin seviyesine dahi gelseniz her açmak dilediğiniz pozisyon hakkında iyice düşünmelisiniz. Çünkü piyasa fiyat tahminleri üzerine kuruludur. Çok iyi olsanız dahi bir yeri bir veriyi atlamış olduğunızda zararla karşılaşmanızın olasılığı yüksektir. Bu yüzden borsa nedir ne değildir öğrenmelisiniz. Bunun için de aracı kurumlarının eğitimleri son aşfakat işinizi kolaylaştıracaktır. Öğrendiğiniz püf noktalar yardımıyla başarılı yatırımcılar gibi yüksek kazanç elde edebilirsiniz.
Sonuç olarak, borsa hakkında en çok dört gözle beklenen soruların cevaplarının üzerinde durduk. Bu yazıda piyasa hakkında informasyon ve deneyimlerinizi arttırmanız mevzusunun altını fazlasıyla çizdik. Çünkü yaşanmış olan kayıpların sebebi maksimum data ve deneyimsizlikten meydana gelmektedir. Amacımız yatırımcıları şuurlendirmektir. Tüyo veya taktik aramamalısınız. Kendinizi geliştirmelisiniz. Bildiğiniz gibi ki top yere çarpmadan yükselmez. İlk etapta tabii ki işlemlerinizin sonucu olumsuz olabilir. Yılmadan mücadelenize devam eder, motivasyonunuzu düşürmezseniz Günü geldiğinde, profesyoneller gibi hareket ederek, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar