Perşembe, Şubat 23, 2017

Karttaki Para Nasıl Nakite Çevrilir?

Kredi kartları her an her yerde ödemelerimizi yaptığımız kolay bir yöntemdir. Kartta bulunan parayı nakite çevirmek de kart sahiplerinin yapmış olduğu farklı bir yöntemdir. Fakat kart kullanıcılarının çoğu bu işlemi nasıl yapacağını bilmiyor. Karttaki parayı nakite çevirme işlemi için birkaç yol bulunuyor. Bu yollardan en uygununu seçerek sizde karttaki paranızı nakit olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.


Karttaki Para Nasıl Nakite Çevrilir?

İlk olarak kuyumcular ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.  Size en yakın bir kuyumcuya giderek bu talebinizi iletin. Bu işlem için komisyon olarak %3 faiz alacaktır. Çekeceğiniz paranın miktarı çoksa faiz oranı değişebilir. Hem taksitli hem de peşin olarak tercihinizi yapabilirsiniz.

Bir diğer yöntem de e-ticaret sitelerini kullanmak. Daha düşük komisyon ödeyerek bir e-ticaret sitesine ilan verebilirsiniz. Daha sonra o ürünü kredi kartınızla satın alıp komisyon miktarı kesildikten sonra kalanı sizin olacaktır. Ayrıca %2 oranında faiz ödeyerek kredi kartınızla nakit olarak da para çekebiliyorsunuz. Bunun için bankanızı arayabilir ya da internet üzerinden gerekli işlemleri gerçekleştirerek avansınızı alabilirsiniz.

Etiketler:kredi kartındaki parayı nakite çevirme,karttaki parayı nakite çevirme,karttaki para nasıl nakite çevirilir,karttaki parayı nakite dönüştürme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar