Cuma, Mart 17, 2017

Araç Alacaklara Kredi Veren Bankalar ve Detayları


araç kredisi



Bu yazımızda siz değerli ziyaretçilerimizin de merak etmiş olduğu bir konu olan 0 araç ve 2. El araç alacakların ne şekilde kredi çekebileceğini, Hangi bankaların 0 araca kredi vereceğini, 0 taşıt kredisi faiz oranlarını, 2. El araç için yaş sınırını ve daha bir çok informasyon anlatacağız. Herkesin hayalleri var kimimiz ev kimimiz otomobil bizim hayalini gerçekleştirmeye yardımcı olacağımız grup otomobil hayal edenler. Artık taşıtlar yaşamımızın vazgeçilmez ihtiyacı olmuş durumda hem uygun taşıt fiyatları bununla birlikte toplu taşımaların sıkıntı durumları da bu durumu tetiklemektedir.

Otomobil için Kredi Veren Bankalar
Sıfır veya 2. El otomobil almak için -bankalara başvurmanız durumunda, bankalar otomobil fiyatının %75’ine varan oranlarda karşılamakta geri kalan tutarıda kullanıcının peşdirenme olarak vermesini istemektedir. Bu yüzden bankalar otomobil fiyatının hepsinı karşılamaz. Peşinatsız araç alımı bankalar tarafından karşılanamaz fakat araba alacağınız kurum tarafınca anlaşmalı finans kuruluşları ile görüşebilirsiniz. Aracı finans kurumu sizin kredi notunuza bakarak gerektiği taktirde otomobil fiyatının tüm bunlarna kredi verebilmektedir.
Bankalar-çoğu zaman 24 ile 48 ay arasında-vade seçenekleri bulunmaktadır. Bankaların taşıt kredilerine uyguladığı faiz oranı ise %1.22-%1.34 içinde tutmaktadır. Bankaraların 2. El taşıt için-kredi verme araç-yaşı ise 10 yıla kadar çıkabilmektedir. Verilen bilgilerin netliği ve daha detaylı bilgi için taşıt kredisi çekeceğiniz bankaya başvurarak bilgi alınız.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi
Ziraat Bankasına taşıt kredisi başvurunda bulunarak düşük faiz oranları ve vade seçenekleri ile bütçenizi sarsmadan araç sahibi olabilirsiniz. Ziraat bankasının sunmuş olduğu avantajlı 0 araba kredileri yardımıyla aylık düşük ödemelerle 0 bir araç sahibi olabilirsiniz.
Ziraat Bankası Taşıt Kredisi için lüzumlu belgelerde şöyle;
◆ Kimlik Kartınız,
◆ Gelir Belgesi,
◆ Bankanın istemesi halinde elektrik, su, doğal gaz yada durağan telefon satmaca fotokopisi,
serbest meslek erbabı olanlar için bağlı oldukları kuruluştan alınan üyelik belgesidir.Ek olarak banka bu belgeler haricinde farklı belgelerde isteyebilir. İkinci el taşıt almak isteyenlerde Ziraat Bankası 2. El taşıt kredisinden yararlanabilir. 48 aya varan vade seçenekleri ile avantajlı faiz seçenekleri ile araç sahibi olabilirsiniz. İkinci elde taşıt yaşlarının 5’i geçmemesi gereklidir. Ziraat Bankası Taşıt Kredisi verilecek araca kasko, size de hayat sigortası yapmaktadır.

İş Bankası Taşıt Kredisi
Yeni ve 2.El enstrumanlar için bankadan çekebileceğiniz taşıt kredisi ile otomobil sahibi olabilirsiniz. 0 araç için Kefil derdi olmadan araba rehin durumu ile arabaya haiz olabilirsiniz.
İşBankası Taşıt Kredisi için lüzumlu belgeler ise şöyle;
♦ müracaat Formu
♦ Gelir durumunuzu gösterir belge
♦ Nüfus cüzdanı yada sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi
♦ 0 km araçlar için alacağınız taşıta ilişkin proforma satmaca
♦ 2.El taşıt alacaksanız satışı icra eden kişiye ilişkin son Motorlu Araç Tescil ve Trafik Belgesi

VakıfBank Taşıt Kredileri
Vakıflar Bankasının uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi veren bankalardandır.
0 araç alacaklar için VakıfBank kredi özellikleri:
♦ Nihai satmaca kıymeti 50.000.TL’yi aşan otomobillerde, bedelin 50.000.-TL kadar olan kısmı için %70, 50.000.-TL’nin üstünde olan kısım için %50’sine kadar kredi kullandırımı yapılır.
♦ Araç rehni, güvence olarak alınır. Bankaca lüzumlu görülmesi halinde buna ek olarak; kefalet, gayrimenkul ipoteği veya nakit-mevduat-döviz tevdiat rehni talep edilebilir.
♦ Belirli ve tertipli bir geliri olan ve danışmaı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.
♦ 48 aya kadar vade ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.
2. El Taşıt alacaklar için bu istenen durumlara ek olarak;
♦ Kredi kullanan kişiye, yaşam Sigortası yapmış oldurılır.
♦ Kasko Sigortası yapmış oldurılır.
♦ Otomobil yaşı, 03-36 ay vadede kredi kullanımlarında en oldukça 8, 37-48 ay vadede kredi kullanımlarında, en çok 5 olabilir.
VakıfBank Taşıt Kredisi lüzumlu olan belgeler
♦ Nüfus cüzdanı(Tüm taşıt kredileri için)
♦ Ruhsatınız(Tüm taşıt kredileri için)
♦ Gelir Belgesi(Tüm taşıt kredileri için)
♦ Otomobil Faturası (0 Araç için)
♦ Noter Satış Sözleşmesi (2 El araç için)
♦ Araç üzerinde oynanmadığına dair belge ve trafikten men cezasının olmadığına dair belge (2. El araç için)


HalkBank Taşıt Kredisi
48 aya varan cazip vade seçenekleri ve indirimli faiz oranı elde eden banka hem 0 araç için bununla beraber ikinci el araç için kredi sağlamaktadır.
HalkBank Taşıt Kredisi özellikleri ise şöyledir;
♦Kredi meblağının alacağınız taşıtın değerine oranı; taşıtın nihai satmaca meblağı 50 bin TL’ye kadar olanlarda %70, 50 bin TL ve üzeri olanlarda 50 bin TL’ye kadar olan kısmı için %70, 50 bin TL’nin üstünde olan kısmı için %50 olarak uygulanır. 2.El taşıt kredisinde ise 5 yaşına kadar enstrumanlar için kasko kıymeti esas alınır.

YapıKredi Bankası Taşıt Kredisi
İstediğiniz araca ulaşmak artık yapı kredi bankasıyla mümkün olmaktadır. 0 km çalgılarda ve 10 yaşa kadarki 2. El araçlarda 48 aya varan vade seçenekleriyle, kefilsiz ve ekspertiz süreci ile uğraşmadan YapıKredi bireysel taşıt kredisi almak için sizi en yakın Yapı Kredi şubesine gidebilirsiniz.

öteki Taşıt Kredisi Veren Bankalar
İncelediğimiz bankalar haricinde kredi veren bankalardan bazıları;
♦ AkBank Taşıt Kredisi;
♦ İng Bank Taşıt Kredisi;
♦ Denizbank Taşıt Kredisi;
♦garanti Bankası Taşıt Kredisidir.
Sizlerde 0 ve 2.El taşıt ve araç kredisi veren bankaları öğrenmek için banka şubelerine gidebilir araç ve ya taşıt için kredi alabilirsiniz. Araç alacaklar için 0 ve 2. El taşıt kredileri konumuzun sonuna geldik. Sizlerde otomobil almak için kredi çekmek istiyorsanız uygun taşıt kredilerinden faydalanabilirsiniz. Araç kredileri için sual ve sorunlarınız için yorum atarak sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar