Pazar, Mart 05, 2017

Sicil Affı İçin Başvuru Şartları Neler 2017

2017 yılının şüphesiz kredi sicili bozuk olanlara en güzel haberi kredi sicil affı. Birçok kredi sicili bozuk olan vatandaş, 2017 yılıyla birlikte, kredi sicillerine af geleceğini biliyor ve bekliyordu. Bu başlık altında sizlere 2017 kredi sicil affı gelişmelerini aktaracağız.






Kredi sicili bozuk tüketicilerin maksimum merak etmiş olduğu konulardan birisi kredi sicil affı başvurusu. öteki bir mevzu ise, kredi sicil affı şartları. Sizler için kredi sicil affı başvuru mevzusunda ve kredi sicil affı şartları konusunda, bazı soruları ele almak istedik. Kredi sicil affı başvurusu meydana getirecek olanlar için; kredi sicil affı şartları konusunda bilgiler aktarmamız, size oldukça yardımcı olacak. Ek olarak; kredi sicil affı çıktı mı ve kredi sicil affı ne zaman çıkacak gibi soruların cevabını merak edenler için de; bu soruların cevaplarını sizlerle paylaşacağız. Bu da; merak edenler için fazlaca yararlı olacaktır.

Kredi Sicil Affı Çıktı mı?

Biroldukça vatandaş kredi sicil affı çıktı mı, yürürlüğe girdi mi, ne süre yürürlüğe girecek gibi sorular soruyor ve merak ediyor. Peki kredi sicil affı çıktı mı? Kredi sicil affı çıkmadı. Çıkış tarihi derhal alt kısımdaki başlıkta içeriyor, okumanız kafi olacaktır.

Kredi Sicil Affı Ne zaman Çıkacak?

Aynı şekilde, birçok tüketici kredi sicil affı ne zaman çıkacak, kredi sicil affı ne vakit yürürlüğe girecek, kredi sicil affı ne vakit çıktı şeklinde soruların cevabını merak etmekte. Kredi sicil affı bakanın yapmış olduğu son açıklamalara gore 15 Temmuz 2017'de işleme koyulacak. Yani; 15 Temmuz 2017'de çıkacak diyebiliriz.

Kredi Sicil Affı başvuru

Kredi sicil affı başvurusunu bankanıza yapmanız gerekmektedir. İşlem yapmak dilediğiniz bankaya af başvurusu vereceksiniz. Kredi sicil affı başvurusu, bankaya yapılmak şartı koşulan bir af başvurudur. çünkü, herkes başvurusunu bankasına yapmak zorunda kalacaktır.

Kredi Sicil Affı Şartları

1- Yasa yürürlüğe girdikten 6 ay içinde borçlarınızı kapatmanız gerekmektedir. Aksi taktirde, kredi sicil affı şartları gereğince, kredi sicil affı başvurusu yapamazsınız.

2- İlk şartı yerine getiremeyenler, kredi sicil affı şartları gereğince, borçlarını 6 ay içinde yapılandırmak zorunda. Eğer borçlarınızı 6 ay içinde yapılandırırsanız, kredi sicil affından faydalanabilirsiniz. Aksi taktirde, yine kredi sicil affı şartları gereğince, kredi sicil affından yararlanamazsınız.




1 yorum:

  1. Merhaba,
    Bu, genel bir topluluğa, özel bir kredi verme yetkisine sahip olan Bayan Jane Alison'ın mali yardıma ihtiyacı olan herkes için finansal bir fırsat yarattığını bildirmek içindir. Bireylere, firmalara ve şirketlere açık ve anlaşılabilir hüküm ve koşullar altında% 2 faiz oranıyla kredi veririz. Kredi koşullarını size verebilmemiz için bugün e-posta ile bize ulaşın: (saintloanss@gmail.com)

    YanıtlaSil

Rast gele yazılar

karışık yazılar