Pazar, Mart 19, 2017

Çiftçilere Tarım Kredisi Veren Bankalar

tarım ve hayvancılık kredisi



Çiftçilere tarım Kredisi Veren Bankalar
Ülkemizin-tarıma elverişli toprakları-olması sebebiyle ülkemizde tarıma dayalı iktisat büyük örutubet arz etmektedir. Doğal olarak ki tarımla geçimini elde eden çiftçiler belli hasat dönemlerinde ürünleri satmakta ve belli bir gelir elde etmektedir. Fakat hasat zamanı yaklaştıkça artan gelirler çiftçilerimizi çiftçi kredisi almak zorunda bırakıyor. Bankalardan çiftçi kredisi alan-çiftçilerimiz-mazot, gübre, tohum, ffidan ve çeşitli gereksinimlerini çekilen ziraat kredileri ile karşılamaktadır. Devletimiz ve bankalarımız çiftçimizin yanında olmaya çalışıyor çiftçilerin-çektikleri tarım ve hayvancılık kredilerinde ödeme-zamanlarını hasat zamanı yapması, özel düşük faizli ve uygun vade seçenekleri de bunu gösteriyor.

Çiftçiye Uygun Ödeme Periyotları
Bankalar çiftçilerimizi ödeme mevzusunda kolaylıklar sağlıyor. Çiftçiler genel olarak gelirinin büyük bir kısmını hasat süreı elde ettikleri için bankaların çiftçi kredilerinin hasat dönemlerine-paralel olarak ödeme-periyotları belirlemektedir. Çiftçilerin ziraat ve hayvancılık kredileri çekmelerinin sebeplerinden biride ödeme avantajlarıdır.

Peki, Hangi Bankalar Çiftçilerimize Kredi Veriyor
Genel olarak bütün bankalarımız geçimi ziraat ve hayvancılıkla elde eden çiftçilerimize kredi vermektedir. Bankalar uygun ve vade faiz seçenekleri ile çiftçimizin-yanında olarak-milletin efendisi çiftçilerimizin-çeşitli giderlerinin karşılanmasına yardımcı oluyor.

◆ Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi
Çiftçilere tarım Kredisi veren bankaların başında ziraat odaklı kurulmuş Ziraat Bankası gelmektedir. Uygun vade ve faiz oranıyla çiftçilerin kredi çekebileceği bankalardandır. Çiftçi Kredisi çekmek isteyen yurttaşlarımız Ziraat Bankası şubelerine giderek detaylı bilgi alabilirler.

◆ TEB ziraat Kredisi
Çiftçilerimize kredi veren bankalardan biride Türk ekonomi Bankasıdır. TEB tarım kredisine başvurmak için TEB şubesine istenilen evrakları götürmek kafi oluyor.

◆ Denizbank Tarımsal Yatırım Kredisi
Denizbank uygun faiz ve ödeme seçenekleri ile çiftçilerimize ziraat alanında gereksinimları sağlamak amacıyla finansman-desteği sağlıyor. Denizbank’ın tarımsal yatırım kredisinin-kapsadığı kredi türlerinden bazıları arazi alım kredisi, traktör ve ekipman kredisi, hayvancılık kredisi ve sera yapım kredisidir. Detaylı data ve kredilere müracaat için en yakın Denizbank şubesi ziyaret edilebilir.

◆ Yapı Kredi Bankası tarım Kredisi
YapıKredi Bankasıda 60 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranıyla ziraat kredisi veren bankalar arasındadır. YapıKredi Bankasının tarımsal anlamda kredi verdiği konulardan bazıları besicilik kredisi, tarımsal üretim kredisi, süt hayvancılığı kredisi ve benzeri tarımsal yatırım ve ihtiyaç kredisi vermektedir. Daha detaylı informasyon için YapıKredi Banjası’nın online sitesine bakabilir yada en yakın Yapı Kredi şubesine gidebilirsiniz.
Sitemizin incelemiş olduğu bankalar bunlardır. Fakat bunun dışında Finansbank, güvence ve öteki bankalar tarım ve çiftçilik kredisi vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar