Salı, Mart 21, 2017

Ev Hanımlarına ve Kadın Girişimcilerimize Kredi Veren Bankalar



Çalışmayan Ev Hanımlarına ve kadın Girişimcilerimize Kredi
Bankalara belli bir aylık net gelir beyan edemeyen fakat düzenli olarak gelire haiz olan ev hanımlarının nasıl bankalardan kredi çekebileceğiyle ilgili konuları ele aldık. Çalışmayan ev kadınlarına ihtiyaç kredisi ile ilgili olarak ev hanımlarının çalışması, bir ekip iş girişimlerinde bulunması gibi ekonomiye katkı sağlayabilecek hamleler ile iş gücü istihdamının artması isteniyor. Bu durumda hem devletimiz aynı zamanda bankalarımızın fırsatları mevcut gelin bunlara beraber bakalım.

Hanım Girişimcilere Kredi Veren Bankalar
hanım girişimciler yeni bir iş oluşturmak, ticaretle uğraşmak, evde ek iş yapmak veya herhangi bir iş için finansman desteğine ihtiyaç duymaktadır. Bu finansman desteğini bankalardaki tüketici kredileriyle sağlamaya çalışan girişimci kadınlarımız TEB kadın Girişimci Kredisi, INGBank hanımefendilere özel kredi desteği, garanti bankası ev hanımları için bireysel ihtiyaç kredileri, Denizbank kadınlara özel kredi ve Halkbank’ın ev hanımlarına İlk Adım Kredisi ile sağlama şansları bulunmaktadır.

Çalışmayan Ev Hanımlarına İhtiyaç Kredisi
Eğer aylık belgelenen bir net gelire sahip değilsiniz fakat tertipli olarak kira, yardım vb. Aylık bir tertipli gelire sahipsiniz ve kredi çekmek istiyorsanız. Bu durumda bankalardan kredi almak için yapabileceklerinizi anlatayım. Öncelikle hangi bankadan kredi çekmek istiyorsanız o bankadan Vadesiz Türk Lirası Mevduat hesabı açmalısınız.
Bankadan açtırdığınız hesap üzerinden kendi evinizin su, elektrik yada telefona faturasına benzer giderlerinizin açtığınız banka hesap kartınız üzerinden otomatik ödeme talimatı veriniz.  Belli bir süreden geçtikten sonra bankada meydana getirilen düzenli parasal işlemlerden dolayı çalışmış olduğunız banka sizi kredi kampanyasına dahil edecektir. Banka hesabınıza ne kadar fazla para girdisi ve çıktısı olursa ev hanımlarına iş kredisi veren bankalar sizlere o oranda kredi kullandıracaklardır. Doğal olarak ki bu vaziyet uzun vakit alacaktır. Bunun yerine diğer yöntemi test edebilirsiniz.

Mallarınızı İpotek ile Krediye müracaat
Yukarıda anlatılan yöntem vakit alan bir süreçtir bankadan daha hızlı ve daha fazla kredi çekmek istiyorsanız. Üzerinize kayıtlı ev, arsa, araç ve tarla benzer biçimde taşınmazlarınızı ipotek ettirerek bankalara başvuruda bulunabilirsiniz. Bu durumda daha hızlı ve malınızın kıymetine nazaran daha çok kredi çekebilme imkanına sahipsiniz.
Yazımızda çalışmayan ev hanımlarına ve kadın girişimcilere kredi veren bankaları söyledik, anlattığımız bilgiler araştırmalarımız sonucunda yazılmış olup doğruluğunu kredi çekeceğiniz banka şubelerine giderek kredi soruları sorabilirsiniz. Ek olarak çalışmayan ev hanımlarına kredi sorularıyla ilgili merak ettiklerinizi yorum bölümüyle de sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar