Salı, Mart 07, 2017

Masrafsız Tüketici Kredisi Veren Bankalar 2017





Masrafsız tüketici kredisi veren bankalar

Bankalar devlet tüketicilerin kredi isteklerinde, tüketicilerin borç ödeme konusunda daha dikkatli davranmaları ve borçlarına olan sadakati ayrıca işlemlerinin daha garantili görünmesi nedeni ile genelde olumlu cevap vermektedirler.

Tüm masrafsız tüketici kredisi veren bankalar tüketicilere kredi vermek konusunda daha isteklidir bu sebeple.

Bu nedenle bankalar arasında da tüketicilerin kendi bankaları tercih etmelerini istemesi isteğinden rekabet vardır ve çeşitli kampanyalar ve avantajlarla devlet tüketicilerinin kendileri ile analizi yönünde çaba gösterirler. Çoğu banka, dosya masrafsız ihtiyaç kredisi veya faizsiz tüketici kredisi opsiyonları gibi avantajlar sunmaktadırlar.

Masrafsız tüketici kredisi detayları

Tüketicilere-kredi konusunnda ilk akla gelen kurum Vakıfbank. Kamu personeline-özel kredi sunan Vakıfbank tüketicilere özel 3 ay ödemesiz ya da üçer aylık ödeme olanakları ile %1,20 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi-imkanı sunmakta. Ayrıca -50 Bin TL- üstü kredi kullanımlarında faiz oranı %1,18 civarına düşmektedir. Türkiye İş Bankası kamu görevlisine özel konut kredisi imkanı sunan bankalardan. Şekerbank tüketici sen üyelerine özel ihtiyaç kredisi ile isminden söz ettiren diğer banka.30 Bin Liraya kadar ihtiyaç kredisi sunan banka 48 ay vade olanağı yanı sıra uygun faiz oranı sunmakta.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar