Perşembe, Mart 23, 2017

En Uygun Kredi Veren Bankalar



En Uygun Kredi Veren Bankalar
İhtiyaç sahipleri, kredi talebinde bulunmadan önce banka seçimi sırasında büyük araştırmalarda bulunarak banka analizleri ile faiz oranlarını karşılaştırmaktalar ve bu şekilde kendilerine uygun bir şekilde kredi verecek bankalar aramaktadırlar.  Bankalar, kredi çekimlerinde uygulamış oldukları faiz oranlarını haftalık, aylık yada gmeşhurk olarak değiştirebilmektedir. İnternet ortamlarında da icra ettiğinız araştırmalar size sağlıklı bir cevap veremeyecektir. Bu yazımızda sizlere averaj olarak 10,000 TL ihtiyaç kredisi talebi için bankalar içinde uygulanan faiz oranları hakkında bilgiler vereceğiz. Aşağıdaki incelemeyi okuyarak en uygun kredi veren bankanın hangi banka olduğuna karar verebilirsiniz.

10,000 TL İhtiyaç Kredisi Alımında Hangi Banka Ne Kadar Faiz Uyguluyor?
10,000 TL ihtiyaç kredisi için meydana getirdiğimız araştırmalarda en uygun faiz oranını elde eden banka Finansbank’tır. Ortalama olarak %1,18 faiz oranı ile çekilen kredi 10,944,11 TL şeklinde ödenmektedir. Deniz Bank aracılığı ile çekilen kredilerde standart olarak uygulanan %1,24 faiz oranı ile çekilen kredi 10,993,38 TL meblağında ödenmektedir. Listenin üçüncü sırasında ise Ziraat Bankası yer almaktadır. Ziraat Bankası, %1,19 faiz oranı ile çekilen kredi meblağını 11,038,32 TL olarak almaktadır. Tüketicilerden almış olduğu harcama bedeli Ziraat Bankasının sunmuş olduğu düşük faiz oranını ortadan kaldırmaktadır. Vakıf Bank ise %1,25 faiz oranı ve 50 TL harcama bedeli ile çekilen meblağı 11,051,60 TL olarak geri almaktadır. Devlet bankalarında harcama talep edilmesi hem bizleri hemde tüketicileri şaşkına döndürmüş durumda. HSBC, ihtiyaç kredisi talebinde bulunan tüketiciler için sunmuş olduğu %1,19 faiz oranına karşın almış olduğu 110 TL dosya masrafı ile ödemeleri 11,062,32 TL olarak geri talep etmektedir.

Yukarıda bir kısım bankaların sunmuş olduğu faiz oranlarını yazarak geri ödemelerin hangi tutar üzerinde olacağını aşağı yukarı olarak yazdık. Kredi çekmek isteyen kişiler, tercihlerinde dosya harcamaı vb. Türevleri olmayan bankalar ile gerçekleştirmelerini öneririz. Listeden de gördüğümüz üzere yakın bir zamanda yurt dışı kaynaklara satışı meydana getirilen QNB Finans Bankasının uygun faiz imkanı sunduğunu görüyoruz.

Kredi başvurusu yapmadan önce Kredi Notunuzu sorgulatmanızı öneriyoruz. Kredi notunu iyi mi öğreneceğinizi yazımızda anlattık okuyarak kredi notunuzu öğrenebilirsiniz:

Kredi Notu Nedir? 

Aksi biçimde bankalardan geri çevrilebilir, uzun bir süre ihtiyacınız olan kredi meblağını elde edemeyebilirsiniz. Kredi notunu gene bankalar aracılığı ile kısa sürede öğrenebilir, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar