Cumartesi, Eylül 16, 2017

5 Dakikada Kredi Veren Bankalar 2017

5 Dakikada Kredi Veren Bankalar 2017

Özellikle acil nakde ihtiyacı olanlar için hayati önemde olabilecek kısa sürede kredi çekme işlemi birbirleriyle rekabet içinde olan bankaların özel kampanya adımlarından bir tanesidir. Teknolojinin de ilerlemesi ve böylelikle hangi müşterinin hangi krediyi kolaylıkla geri ödeyebileceğinin daha çabuk anlaşılabilmesi neticesinde bankalar da bu durumdan faydalanıp hızlı kredi vermeye başlamışlardır. Eğer siz de zamandan tasarruf etmek istiyorsanız ve 5 dakikada kredi veren bankalar hangileri merak ediyorsanız aşağıdaki listeye göz atın.
Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank ve Garanti Bankası 5 dakikada kredi imkanı sunan bankalardandır.

5 Dakikada Kredi Nasıl Alınabilir?

Eğer Ziraat Bankası’ndan 5 dakikada kredi almak istiyorsanız, cep telefonunuzdan 4747’e TC kimlik numaranız, kredi tutarı, vade ve aylık net maaşınızı aralarında birer boşluk olacak şekilde belirten bir kısa mesaj atmanız gerekmektedir.
Türkiye İş Bankası’ndan aynı krediyi çekebilmek için cep telefonunuzdan “NAKIT” yazdıktan sonra TC kimlik numaranız, kredi tutarı ve aylık gelirinizi belirten ve aralarında birer boşluk bıraktığınız kısa mesajınızı 4402’ye yollamalısınız.
Vakıfbank’tan aynı işlemi uygulayabilmek için, cep telefonunuza “TIK”, TC kimlik numaranız ve aylık geliriniz aralarında boşluk olacak şekilde yazılmalı ve sonra da 5724’e kısa mesaj şeklinde gönderilmelidir.
Son olarak Garanti Bankası’ndan 5 dakikada kredi alabilmek için cep telefonunuza TC kimlik numaranız, kredi tutarı ve vadesi ve aylık geliriniz yine aralarında birer boşluk olacak şekilde yazıldıktan sonra 3390’a kısa mesaj olarak göndermeniz gerekir.


Etiketler: 5 dakikada kredi, 5 dakikada kredi 2017, 5 dakikada kredi verenler, 5 dakikada kredi verenler 2017, 5 dakikada kredi veren bankalar, 5 dakikada kredi bankalar 2017, 5 dakikada kredi veren bankalar hangileri, 5 dakikada kredi veren bankalar hangileri 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar