Salı, Eylül 05, 2017

Ziraat Bankasının Çiftçilere 0 Faiz İle Kredi Kararı Resmi Gazete ‘de

Çiftçilere 0 Faiz İle Kredi

Çiftçilere 0 Faiz İle Kredi haberleri sonunda doğrulandı . Ziraat Bankası bu yıl çiftçilere tarım kredi kooperatifleri aracılığıyla faizsiz kredi imkanı verecek. Günümüzde biliyoruz ki tarımla uğraşan kişiler git gide azalmakta ve buna bir çözüm aranmaktadır. Tarımla uğraşan kişilerin azalması her zaman üretim açısından da sıkıntı çıkartmaktadır. Bu konuya bir el atan Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri büyük bir açığı kapatmak adına güzel bir projeyi çiftçilerle buluşturmuştur. Artık faizsiz kredi sayesinde hem gelirinizi yükseltebilir hem de çiftçilik anlamında birçok şeyde ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu kredinin temel amacı çiftçiye yatırım yapmasını sağlamaktır. Aynı zamanda bu fırsattan hem çiftçiler hem üretici vatandaşlarımız faydalanacak. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bu konuda en büyük yetki alanına sahiptir. Tarımsal olarak bir hedef belirleyen bütün vatandaşlara düşük faizli yatırım ve işletme kredileri 31 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazete ’de yayınlanarak uygulanmaya başladı.
Şimdi ise Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası tarafınca verilmiş olan karara onayın gelmesi ile faizsiz kredi imkanları tamamıyla netleşmiş durumdadır. Bu yıl bu krediye başvurular 01.01.2017 tarihi ile 31.12.2017 tarifleri arasında olacaktır. Başvuran Çiftçilere 0 Faiz İle Kredi imkanından faydalanabilecektir. Buna göre kendi işlerini yürütmesi ve geliştirmeye hazır durumda olması her zaman için çiftçiye bu krediyi, krediden fazlası yapabilmektedir.

Ziraat Bankasının Tarım Kredi Kooperatifleri Aracılığıyla Çiftçilere 0 Faiz İle Kredi

  • Öncelikle bitkisel üretim alanları için uğraşan kişilere bu kredi imkanı verilecektir.
  • Bitkisel üretim alanlarında da aynı durum geçerli olacaktır.
  • Hayvansal üretim alanlarında uğraşan kişiler de bu krediden faydalanabilecekler.
  • Bunun dışında muhtelif yani karışık konular olarak tarımla uğraşan kişilerde faizsiz kredi imkanına sahip olacaktır.
  • Tarımsal olarak kooperatiflerin üretim konusunda yer alan kişiler bu krediye başvuru yapabileceklerdir.

Ziraat Bankası Faizsiz Tarım Ve Hayvancılık Kredileri


Öncelik olarak 2017 tarihleri içerisinde bu krediye başvurunuzu tamamlayın. Başvurular en son 31 Aralık 2017 yılında bitecektir. Bu zamanlara kadar başvurularınızı tamamlayın.
Birçok alanda kullanacağınız faizsiz kredi imkanlarından faydalanmak için kesinlikle başvuru tarihlerini kaçırmayın. Şu anda başlamış durumda olan başvurular yukarıda da bahsettiğimiz gibi 31 Aralık 2017 tarihinde bitecektir. Bakanlar kuruluyla birlikte indirim oranları da bu kredinin yanında yararlanabileceğiniz bir olaydır. Kredi üst sınırları geçilmeyecek şekilde bu tarımsal krediler verilecektir.

Uygulanacak İndirimler Ve Faizsiz Çiftçi Kredisi

Ziraat Bankası tarafınca verilecek olan Çiftçilere 0 Faiz İle kredisi hayvansal üretim alanlarında verilecek olan kredi ayrıntıları;
  • Damızlık süt sığırı yetiştiriciliği ile uğraşan ve bu yatırım dönemine giren kişiler %100 indirim ile kredi alabilecek.
  • Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve büyükbaş hayvan besiciliği yapan vatandaşlarımız,
  • Damızlık etçi kombine sığır yetiştiriciliği adına yatırım yapan kişilerle birlikte %100 faizsiz kredi alabileceklerdir. Yaygın hayvansal üretim sağlayanlarda bu krediden %100 faizsiz yararlanabilirler.
  • Küçük baş hayvan yetiştiriciliği yapan ve hedefi yatırım olan bütün vatandaşlar %100 faiz indirimi ile karşı karşıya kalacaktır.
  • Damızlık düve yetiştiren veya yatırım adına başvuru yapan kişilerde %100 faiz indirimi ile faizsiz kredi kullanabilecekler.
  • Arıcılık yapanlar, hindi besiciliği ile uğraşanlar, küçükbaş hayvan besiciliği yapan kişilerde %100 indirimle faizsiz kredi imkanına sahip olacaklardır.
  • Kanatlı sektöründe yer alan ve su ürünleri yetiştiriciliği yatırım dönemi içerisinde olan kişiler %100 indirim alabileceklerdir.
  • Kanatlı sektörü damızlık yetiştiriciliği yatırım ve işletme sebebi %100 indirim ve faizsiz krediye sahip olacaksınız.
Bu kredi için en üst limit 12 milyon 500 bin TL olarak belirlenmiştir. Damızlık süt sığırı yetiştiriciliği ya da damızlık etçi ve kombine sığır yetiştiriciliği adı verilecektir. Bu belirttiğimiz alanlarda verilmekte olan 750.000 TL kadar kredi almak isteyen kişiler yatırım zamanları için %100 faiz indiriminden faydalanır. İşletme dönemi için ise %50 faiz indirimiyle karşı karşıya kalır.

Ziraat Bankası Bitkisel Üretim Kredisi

  • Kontrollü örtü alımlarında maksimum olarak kredi sınırı 10 milyon TL kadardır. 750.000 TL’ye kadar kredi kullanmak isteyenler ise yatırım dönemi için %75 faiz indirimi alacaktır.
  • Uzun yıllık yem bitkisi üretimi adına yapılan yatırım dönemi %100 faizsiz kredi verilecektir.
  • Süs bilgisi üretiminde ve yaygın bitkisel üretimi için kredi maksimum limiti olarak 750.000 TL olan krediden yatırım dönemi için %50 kadar faiz indirimiyle kredi imkanı verilecektir.

1 yorum:

  1. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para için garanti

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil

Rast gele yazılar

karışık yazılar