Pazartesi, Eylül 25, 2017

Gelir belgesiz kredi veren bankalar

Gelir belgesiz kredi veren bankalar


gelir belgesiz kredi veren bankalar listemizden bahsetmen öncelikle bahsetmeliyiz ki gelir belgesiz şekilde kredi kullanabilirsiniz. Tabi ki bu durumun belli başlı şartları vardır. Şöyle ki eğer gelir belgeniz yoksa bankalar ilk olarak sizden uzak duracak ve kampanyalarının çoğundan sizi mahrum bırakacaktır. Ancak buna rağmen çeşitli yöntemlerle birlikte gelir belgesiz kredi sahibi olabilirsiniz. Bankaların sizden gelir belgesi istemem sebebi sizin ödeme seçeneklerinizi aylık gelirinize göre hesaplamaktır. Aynı zamanda verecekleri kredinin miktarını da vade seçeneklerini de bu belgeye göre hesaplamaktadırlar. Bu yüzden bankalar kredi çekmek isteyen kişilerden ilk olarak gelir belgesi talep etmektedirler. Buna rağmen çoğu bankaya uymayarak bazı bankalar gelir belgesi olmayan kişilere de bazı şartlar ile kredi vermektedir. Yazımızın devamında size gelir belgesiz kredi veren bankalardan bahsedeceğiz.
Bankalardan kredi kullanabilmek için kredi notunun istenilen seviyede olması ve gelir belgesinin, kullanılacak kredinin geri ödenmesi için yeterli seviyede olması gerekir. İnternet sitelerinde ki gelir belgesiz kredi verilir reklamlarına sakın aldanmayın ki kredinin alınacağı yer bankalardır ve bankaların kredi vermesi için bankalara gelir belgesi veya kredi borcunun ödenmemesi durumunda kredi borç tutarı değerinde ipotek verilmesini talep ederler. Gelir belgesiz kredi veren bankalar yazımızda gelir belgesiz kredi çekmenin yollarından bahsedeceğiz.

Gelir Belgesi Olmadan Bankalar Kredi Vermezler

Bankalardan kredi kullanabilmenin temel şartı gelir belgesidir. Bankalar, kullandıracakları kredinin geri ödemesinin nasıl yapılacağı, geri ödeme yapılırken bir sorun ile karşılaşmamak için gelir belgesi talep edecektir. Şunu da belirtelim ki her gelir belgesi sunana da kredi verilmez. Öncelikle gelir belgesinin miktarı banka için çok önemlidir. Bankalar, gelir belgesini incelerken, kredi borç taksitinin, gelir belgesine olan oranına dikkat ederler. Kredi taksit tutarlarının, gelir belgesinin  %50’sini geçmemesine dikkat ederler ve ona göre kredi onayı veriler. Gelir Belgesi incelenirken, kredi kullanacak olan kişinin diğer kredi, kredi kart borçları, kira gibi gelirleri de dikkate alınarak onay kararı verilir. Bankaların, kredi kullanacaklardan kefil istemesinin nedeni de gelir belgesinin yetersiz görülmesi veya geri ödemelerde risk oluşabileceği endişesidir.

İpotekli Kredi Nasıl Kullanılır?

Gelir belgesiz kredi alabilmek için bankaya ipotek gösterilmesi gerekir. Kullanılacak kredi tutarının üstünde değeri olan taşınır – taşınmaz malların, borç bitimine kadar banka adına ipotek edilmesiyle kredi kullanılabilir. Ancak ipotekli kredilerde, her yıl için ipotek olarak gösterilecek taşınır – taşınmaz malların kasko, sigorta bedelleri ödenmek zorundadır ve bu ödemeleri kredi kullananlar yapacağı için kredilere ödenen faizler, kesintiler dışında bir de sigorta, kasko ücretleri her yıl tüketicinin cebinden çıkacaktır.

Maaş Dışında Gelirleri Olanlarda Kredi Kullanabilir

Bir iş yerinde çalışmayıp ancak kira, faiz, çiftçilik gibi gelirleri olup da bu gelirlerini belgeleyenler de bankalardan kredi kullanabilirler. Yukarıda belirtiğimiz gibi bu gelirlerin, kredi taksit tutarlarını ödeyebilecek tutarda olması gerekir.

Bankalar, Maaş Müşterilerinden Gelir Belgesi Talep Etmezler

Son olarak da bankalar, kendi bankalarından maaş alan müşterilerinin kredi taleplerinde gelir belgesi talep etmezler. Onaylanan kredinin aylık ödeme tutarları, müşterinin maaş hesabından aylık düzenli olarak kesilir. Tabi maaş müşterisinin maaşında nafaka ödemesi, icra gibi kesintilerin olmaması yine bankaların aradığı şartlardan biridir.

Belgesiz Kredi ING Bank’tan, 5 Dakikada Onaylı‎


ING Bank müşterilerine belgesiz kredi fırsatını sunmaktadır. ING Bank’ın en büyük avantajlarından biri bütün işlemlerinizi hızlıca gerçekleştiriyor olmasıdır. Başvurularınızı internet sitesi üzerinden, bankayı arayarak ve şubeye giderek gerçekleştirebilirsiniz. Bu bütün başvuru yöntemlerinde yaklaşık 5 dakika içinde kredinizin onay alıp almadığına dair sizi bilgilendireceklerdir. İnternetten yaptığınız başvuruyu sadece T.C kimlik numaranızla ve kimlik bilgilerinizle gerçekleştirebilirsiniz. Bu başvuru sonrasında size yaklaşık 5 dakika içerisinde onaylanıp, onaylanmadığı konusunda bilgi verilecektir.

Aktifbank N Kolay Kredi Belgesiz Kredi İmkânı


Aktifbank’ın sunduğu N Kolay Belgesiz Kredi imkanıyla birlikte sizde bu krediden faydalanabilirsiniz. Hızlı şekilde başvuru sağlayan Aktifbank aynı zamanda şubeye gitmenize gerek kalmadan bütün işlemlerinizi tamamlamaktadır. Eğer ki N Kolay’ın müşterisi değilseniz kısa başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Sonrasında kurye belirttiğin adrese kadar gelir ve para aynı gün hesabınıza geçirilir. Paranızı ATM ve İnternet Şubesinden tahsil edebilirsiniz.

DenizBank Belgesiz Kredi, TCKN İle Kredi Başvurusu

DenizBank’ta müşterilerine hızlı ve güvenli şekilde belgesiz kredi fırsatını sunmaktadır. DenizBank belgesiz ve kefilsiz kredi imkânı ile karşımıza çıkmaktadır. DenizBank masrafsız ve hızlı kredi vermesiyle birlikte tercih edilebilir bir banka olmasının yanı sıra sadece Nüfus Cüzdanıyla da kredi başvurusu yaptırabilmektedir. Denizbank bu kredide kefil talebinde de bulunmayacak.

Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu Ve Gereken Evraklar

Yukarıda bahsettiğimiz kampanyalar ve gelir belgesiz kredi veren bankalara başvurmak isteyen vatandaşların başvurularını banka şubelerine giderek, internet üzerinden online olarak başvuru gerçekleştirerek ya da telefon ile SMS sistemini kullanarak yapabilirler. Ayrıca bir başvuru tercihi de bankaları telefonla aramak olacaktır.
Yanınızda bulunması gereken evraklar ise;
  • C. Kimlik numaranızın yazdığı bir kimlik belgesi ya da nüfus cüzdanı,
  • Son üç ay içerisinde aktif olarak gelen bir fatura,
  • Eğer ki bu krediye başvuracak kişi esnaf ise vergi kimliğiniz,
  • Bu krediye başvuracak kişi eğer ki çiftçi ise bir çiftçilik belgesi gerekmektedir.
Bu krediden faydalanmak isteyen kişiler ilk olarak kredi borçları var ise kapatmalıdır. Borcu olan bir kişi bu kredi fırsatlarından faydalanamaz. Kredi borcunuzun olmamasıyla birlikte eğer ki bugüne kadar ki banka borçlarınızda ki ödemeleriniz düzenli yapmışsanız kısacası kredi notunuz yüksek ise bu krediden faydalanma imkânınız çok daha artmaktadır. Ancak bankalar çoğunlukla taşınmaz bir malınızın bulunmasını isterler. Bunun sebebi ise bankaların kendilerini güvence altında tutarak geri ödemelerde hem müşterinin hem de kendisinin sıkıntılı durumlar içerisinde bulunmamasını istemeleridir.

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar