Cumartesi, Eylül 30, 2017

Kimler KOSGEB Kredisi Alabilir 2017


Küçük ve orta ölçekli,desteğe ihtiyacı olan işletmeler için kurulan KOSGEB,birçok işletme ve iş adamı için çok büyük fayda sağlamaktadır. İşletmelere hem destek hem krediyi en kolay biçimde karşılamayı sağlar.

Kimler KOSGEB Kredisi Alabilir

 T.C vatandaşı olan,

bilim,sanayi,teknoloji vs gibi alanlar hakkında projeleri olan,

 32 saatlik Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla geçen,


 hemen herkese bu destek sağlanmaktadır. Türkiye de gelişmekte olan ağır veya normal sanayiye katkı sağlamaktadır. Bu sanayi dalları hayvancılıktan tutun da aracılık hizmetleri yapan şirketlere kadar uzanmaktadır.Desteğin sağlandığı tüm sanayi ve hizmet dalları KOSGEB'in ana sayfasında yayınlanmaktadır. İşletmeler işini kurduktan sonra devlet desteği sayesinde yatırdığının %70'e kadarını geri alabilmektedir. Sertifikasını alan hemen her T.C vatandaşı şartları yerine getirdiği takdirde kolayca destekten faydalanabilir. Eğitimler ülkemizin tüm illerinde kolayca verilebilmektedir.

Etiketler: 2017 kimler kosgeb kredisi alabilir, 2017 kimler kosgeb kredisi alır, 2017 kosgeb desteği, kosgeb alma şartları, kosgeb almak koşulları , kosgeb alma şartları 2017, kosgeb almak koşulları 2017, 2017 kosgeb hibesi alma,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rast gele yazılar

karışık yazılar